Vir: Facebook BTC City Murska Sobota
Konec tedna bo v BTC City Murska Sobota zaznamovan s številnimi ugodnostmi, promocijami ter pestro otroško in zabavno ponudbo.

Petek in sobota, 24. in 25. maj 2024, bosta v BTC City Murska Sobota zaznamovana s Festivalom nakupov in zabave

Trgovine in ponudniki v središču za vas pripravljajo številne ugodnosti in promocije, nakupovalno mrzlico pa bo spremljal pester otroški in zabavni program.

Otroška predstava v petek

V petek, 24. maja 2024, se jim ob 17. uri pridružite pri nepozabnem rajanju z najbolj hecnim, najbolj veselim in najboljšim mornarjem v Sloveniji - Ribičem Pepetom!

Pestro dogajanje v soboto

V soboto, 25. maja, bodo dogodki za vse generacije in tradicionalni kolesarski maraton BTCiklin, za glasbeno poslastico pa bosta poskrbela Challe Salle popoldan in DJ Hari, ki bo glasbo vrtel skozi cel dan.

  • 10.00 - Predstavitev ljutomerskih kasačev ob 150 let prvih dirk na Slovenskem: Člani se vam bodo predstavili s svojimi konji in vam omogočili, da spoznate čarobni svet kasaštva. Sledil bo pozdrav direktorja BTC Citya Murska Sobota in Novo Mesto Mitje Horvata in župana Mestne občine Murska Sobota Damjana Anželja.
  • 10.00 - Predstavitev Jeep kluba Veteran Murska Sobota.
  • 11.00 - Nastop Glasbene šole Murska Sobota ob dnevu odprtih vrat. 
  • 10.00 - 17.00 - Baby Centrove ustvarjalne delavnice in družabne igre.
  • 14.00 - 17.00 - Poslikava obrazov, kjer bodo otroci lahko postali junaki svojih sanj.
  • 17.00 - Koncert Challe Salle.

Challe Salle je priljubljeni slovenski glasbenik, znan po svojem prepoznavnem slogu in energičnih nastopih. Med njegove glavne hite sodijo: Lagano, Superman, Ulca za use … Njegove pesmi dosegajo veliko priljubljenost na YouTube, ŽELVA 2 pa je v samo petih dneh dosegla kar 50.000 ogledov. 

Poleg glasbene kariere je Challe Salle tudi aktiven športnik. Po izobrazbi je fitnes inštruktor in bivši košarkar. Na odru vedno poskrbi za izjemno vzdušje, zato je njegov koncert dogodek, ki ga ne gre zamuditi.

Za športne navdušence 

Kolesarski navdušenci se bodo podali na maraton po slikoviti pokrajini Pomurja v soboto, 25. maja, ob 10. uri, na 16. rekreativnem kolesarskem maratonu BTCiklin. 

Za več informacij o progah, startnini in programu obiščite njihovo spletno stran.

Od 9. do 17. ure pa bo na parkirišču BTC City  turnir v ulični košarki 3 na 3. Najboljše ekipe se bodo potegovale za nagradni sklad v vrednosti 1400 evrov v darilnih karticah BTC City. 

Svojo ekipo lahko prijavite tukaj.

Pridružite se Festivalu nakupov in zabave v BTC City Murska Sobota ter doživite vikend, poln zabave, ugodnosti in nepozabnih trenutkov! 

Starejše novice