Slika je simbolična (foto: Nika Škrilec).
V središču Murske Sobote bo v petek ponovno Sočna vilica, ki vedno znova poskrbi za razvajanje brbončic in pestro celodnevno dogajanje.

Na Slovenski ulici v Murski Soboti bo jutri, 15. septembra, ponovno zadišalo, obeta se predzadnja epizoda Sočne vilice v tej sezoni, brbončice obiskovalcev pa bodo tudi tokrat razvajali številni ponudniki.

Kdo bo kuhal tokrat?

Tokrat se bodo na Slovenski ulici premierno predstavili gostinci iz Gud Street Fud, ki navdušujejo z ulično prehrano z mehiškim pridihom ter burger-ji. 

Poleg njih bo na voljo tudi Street bar Dvorec Rakičan, ki bo sončni petek popestril s ponudbo ulične hrane in osvežilnih pijač. Pri njih bo mogoče poskusiti različne vrste burgerjev in hot dogov, ponujali pa bodo tudi dödole in solate. 

Za okusne napolitanske pice iz krušne peči bodo poskrbeli v Trta gril. Okusni burgerji in BBQ perutničke pa bodo na voljo tudi pri Mitri.

Poskrbljeno bo tudi za vse sladkosnedce. Odlične vaflje z različnimi nadevi bodo ponujali pri VAFL, ohladitev s posebnim sladoledom pa si boste lahko ponovno privoščili pri Locoroll

Ker se k dobri jedači prileže tudi pijača, bodo na voljo tudi osvežilna piva, ki jih pridelujejo v pivovarni Pannonian Sailor, vrhunsko vino pa bodo ponujali v Vina Kramberger

Za glasbo bodo poskrbeli PAUL GREM

Pestro druščino gostinskih ponudnikov bo tokrat ponovno obogatila tudi glasba v živo.

Predstavila se bo primorska glasbena skupina PAUL GREM, ki navdušuje tako z alternativo, kot tudi z rock komadi in komadi, ki vzbudijo plesne ritme. 

Kulinarično doživetje bo na voljo med 11. in 20. uro.

Komentarji (1)

sončna lu.ika (ni preverjeno)

in kje vzeti za to proseravanje, no, eni majo še preveč: 220 Eur pa dobi vsak odrasli s stalnim prebivališčem v Avstriji, otroci pa 110 eur. Avgusta dobili 300 eur pomoči na gospodinjstvo zaradi podražitev od dežele Koroške!? V Slo pa samo NVO, mi navadni pa itak O, ziro, nula!
Dober tek!

Starejše novice