Foto: od leve proti desni: Bojan Ribič, Damir Ivančić, Aleksander Kreslin
Na Policijski upravi Murska Sobota spremembe.

Z današnjim dnem je vodenje Policijske postaje Murska Sobota prevzel nov načelnik policijske postaje, Aleksander Kreslin

Vodenje policijske postaje mu je ob prisotnosti Damirja Ivančića, direktorja Policijske uprave Murska Sobota predal Bojan Ribič, policijski inšpektor specialist - namestnik načelnika, ki je do sedaj po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil enoto. 

Aleksander Kreslin je do sedaj opravljal dela in naloge načelnika policijske postaje na Policijski postaji Gornja Radgona. Omenjeno enoto bo po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil policijski inšpektor specialist - pomočnik načelnika, Danilo Lukovnjak.

Kreslin se je v policiji zaposlil leta 1995, ko je začel opravljati dela in naloge policista – pripravnika na Policijski postaji Gornja Radgona, kjer je opravljal različna dela od policista do načelnika policijske postaje.

Foto: od leve proti desni: Bojan Ribič, Damir Ivančić, Aleksander Kreslin

Tudi na čelu Postaje prometne policije Murska Sobota novo ime

Z današnjim dnem je vodenje Postaje prometne policije Murska Sobota prevzel nov načelnik policijske postaje, Edvard Zrim

Vodenje policijske postaje mu je ob prisotnosti Damirja Ivančića mag, direktorja Policijske uprave Murska Sobota predal Peter Režonja, policijski inšpektor specialist - pomočnik načelnika, ki je do sedaj po pooblastilu generalnega direktorja policije vodil enoto.

Edvard Zrim je do sedaj opravljal dela in naloge policijskega inšpektorja specialista - pomočnika načelnika na Policijski postaji Murska Sobota. V policiji se je zaposlil leta 2001, ko je začel opravljati dela in naloge policista – pripravnika na Policijski upravi Koper. 

Leta 2004 je bil premeščen na Policijsko upravo Murska Sobota, kjer je opravljal različna dela od policista do policijskega inšpektorja specialista - pomočnika načelnika.

Foto: od leve proti desni: Peter Režonja, Damir Ivančić, Edvard Zrim

Komentarji (12)

BRZEC (ni preverjeno)

Glavno ka znajo z RADARI dobro delati !

kuntakinte (ni preverjeno)

...ge so časi Mladena Simića...v Soboti ne bi bilou lopovščine pa smijcanja...

Kljuka (ni preverjeno)

Zdaj še sledijo menjave vodilnega/vodilnih zaradi Murine tekme. Čakamo Pokljukara.

Ograček (ni preverjeno)

Jebo te nogomet. Pa še ta beseda je zgrešena.

In reply to by Kljuka (ni preverjeno)

krofek (ni preverjeno)

Ja ja obvezna menjava glavnoga,predugo se že sonči na upravi, v penzijo.

varuh resnice (ni preverjeno)

KRESLIN na PP, gotovi smo. Gotovi. Čigave ukaze pa de zdaj izvrševal, da bo postal še glavni na PU MS? Človek ne more verjeti, bole nezakonito delaš višje prilezeš v M. Soboti pa naj bo to policija, tožilstvo ali sodstvo, drugo...Režonje pa je bil čas, ker je itak bil marionetka tožilskoga vladaja in še koga?

GrintaČarnaZamazana (ni preverjeno)

Fala bougi, ka se red napravi, skrajni čas!
Vači pa, šteri je pošteni njemi je vseeno, če je Pepek z brega načelnik ali direktor,...a ne da!

In reply to by varuh resnice (ni preverjeno)

pošteni (ni preverjeno)

grinta problem je ka poštenim poulek takšnih tebi enakih gli nemre več biti vseeno što je v vladavini že itak v pokvarjeni prekmurski lovki kera ščiti en drugoga in rejsan je bil skrajni čas da se napravi red, samo zdaj de glede na garnituro še dosti večji nered..o zakonitostih dela (v narekovajih) za postavljenega bi lejko razpravlali zatou ti zamazana čarna grinta ne tralalalaj , tebi itak paše ka boš še lejko dale zamazana

In reply to by GrintaČarnaZamazana (ni preverjeno)

Labod (ni preverjeno)

Šnel kurs policaji z minimalno delovno dobo. Groza.

GrintaČarnaZamazana (ni preverjeno)

Majster si tij šnel kurs na socialnoj verjetno,...!

In reply to by Labod (ni preverjeno)

Mmmmm (ni preverjeno)

Vsak kateri noče sodelovati v teh igricah zapusti Soboto in gre čim dalje delat stran od teh dvoživk.

GrintaČarnaZamazana (ni preverjeno)

Kakši magisterij majo to gospoud direktor, strokovni mag.?! Ahhh, pa tej z zadnjoga tala mag. se ne pijše poleg, ali,...?!
Ajaaaaaj!

Starejše novice