Slika je simbolična.
Svečani začetek poslovanja bo v četrtek, 1. junija, kjer se napoveduje navdušujoča otvoritvena ponudba, ki bo trajala vse do 3. junija 2023.

Radost ljubiteljev hišnih ljubljenčkov je na vrhuncu, saj svoja vrata na Kolodvorski ulici 24 v Ljutomeru odpira nov prodajni center Mr. Pet

Trojni boni, razkošna darila in edinstvena izkušnja za vse naše kosmate prijatelje

Pričakuje vas dogodek poln presenečenj, kjer poleg popustov poskrbimo tudi za vaše ljubljenčke.

Mr. Pet bo ob otvoritvi pripravil pravcati gurmanski kotiček za pse, kjer bodo vaši kosmatinci lahko izbirali med suho hrano, klobasami, priboljški in prehranskimi dodatki. Zagotovljene so okusne poslastice, ki bodo razvajale tudi najbolj izbirčne pasje brbončice.

Premierna izbira v izjemnem prodajnem prostoru

Mr. Pet je priznan po svoji vrhunski ponudbi za hišne ljubljenčke in nova trgovina v Ljutomeru bo pravi vizualni užitek. Zavzema kar 350 kvadratnih metrov, kjer vam strokovno usposobljeno osebje z veseljem svetuje in pomaga pri izbiri najprimernejših izdelkov za vaše hišne ljubljenčke.

V trgovini boste našli tudi široko paleto izdelkov več kot 100 prestižnih znamk, ki zagotavljajo kakovostno nego in opremo za vaše ljubljenčke, na voljo pa bodo tudi izvrstni prehranski izdelki.

Vabimo vas v svet, ki ponuja prek 5000 izdelkov za vaše hišne ljubljenčke

Mr. Pet ne ponuja le izdelkov za vaše kužke in muce, ampak smo v naš nabor vključili tudi obsežno izbiro za ostale hišne prijatelje – od glodalcev, ptic, rib, kač in še mnogo več. Poleg tega v naši trgovini najdete vse, kar potrebujete za akvaristiko in teraristiko.

Postanite član Kluba Mr. Pet

Iz srca vabimo vse ljubitelje živali, da postanete del družine Kluba Mr. Pet. Z včlanitvijo v to mogočno skupnost prejmete bonus na kartico Mr. Pet ob vsakem nakupu.

Članstvo je popolnoma brezplačno, Klub Mr. Pet pa se ponaša že z več kot 100.000 člani. Klub Mr. Pet ponuja kopico ugodnosti in privilegijev, zato ne odlašajte in postanite del njihove skupnosti.

Vidimo se od 1. junija dalje na Kolodvorski ulici 24 v Ljutomeru

Ne spreglejte priložnosti, da se udeležite svečane otvoritve nove trgovine Mr. Pet v Ljutomeru na tej lokaciji 

Skupaj z nami bo vsak trenutek preživet z vašimi ljubljenčki še lepši!

Mr. Pet. Vse za vaše male živali. 

Starejše novice