Vir: Facebook profil (K.M.)
V Križevcih in Martjancih so ob cesti našli večje število obrabljenih gum.

Avtor objave na družbenem omrežju Facebook, ki ne želi biti izpostavljen, je zapisal, da so v gozdu našli večjo količino odpadnih gum.

Lastnika, ki je svoje gume 'izgubil' v Križevcih na Goričkem in v Martjancih ob makadamski cesti pozivajo, da jih odstrani v najkrajšem možnem času. 

Sodeč po objavi, je 'lastnik gum' znan. Sporočajo mu, da bodo v nasprotnem primeru na njegove stroške in s položnico gume vrnjene k njemu domov. 

Komentarji (15)

turk

Kazen 10.000 eur da si bo zapomnil za vedno, pa v opomin ostalim.

Neko (ni preverjeno)

+ zapor!

In reply to by turk

Neko (ni preverjeno)

Brezplačna deponija v Murski Soboti za BTCjem, ljudje pa še vedno vozijo v naravo. Vse razen gredbenega lahko pelješ tja, gradbeni odpad pa na Pomgrad, v manjših količinag te sploh ne "povohajo". Je to tak težko?! Ne moreš drugega rečt, kot da gre za zabite primitivce.

Sobočanec123 (ni preverjeno)

Brezplačna je samo za občane MO Murska Sobota. Za vse druge pa je plačljiva. Razen, če lažeš, da nisi iz Soboške občine in tega delavec tam ne preveri. Martjanci imajo zbirališče v Fokovcih, kjer je zastonj za Moravsko občine. Križevci pa ne vem kam spadajo za smeti.

In reply to by Neko (ni preverjeno)

Parsifal (ni preverjeno)

saubermacher ma napijsano ge so zbirni centri pa ka lejko ta pripelas..aja..gradbeni materjal..lejko v doklezovje k korosaki eli melince ...mislin ka dobrovnik jemle..pa pomgrad..pa se sigurno ge..cejna? okoli 10 do 15 evrov kubik..mogoce zaj ze kaj vec...samo ka..nesternin je zmetno par evrov dati v....glij tak jin je zmetno prazno plocevinko domov odpelati pa med embalazo vrcti..te pa pa akcija ocistimo slovenijo...zakoj? ka de za 14 dni isto kak je bilou pred akcijo?...fala..nej..

In reply to by Sobočanec123 (ni preverjeno)

levak (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Bejli cigani ali člani SDS.

Z2 (ni preverjeno)

To je SD va banda naredil

In reply to by levak (ni preverjeno)

Tecumseh (ni preverjeno)

Če se ve, čigave so gume mi ni jasno, čemu delamo problem iz tega? Ukrepati bi se moralo že "včeraj" brez poziva, da naj lastnik odstrani odpadek. Seveda ga tudi pozdraviti s položnico z zneskom za kazen in zneskom za stroške odvoza.
Bo pa bolj držalo, da ne vemo, kdo je lastnik? Če je temu tako, se mora država TAKOJ zganiti in odstraniti navlako. Pa tudi policija se lahko tu in tam zapelje na ta območja in ni ga vrag, da ne bi vmes tudi koga ujeli. Alil nekdo s sliko iz telefona! Tem umazancem je treba enkrat za vselek pokazati, da hočemo čisto naravo!

plll (ni preverjeno)

zato ka se te v bodoce drugi zamislijo ce do taksne stvari delali. puno patronov ka mece stvari v naravo to ste

In reply to by Tecumseh (ni preverjeno)

Me, (ni preverjeno)

prav zanima kak de se dokazalo lastništvo gum , aja, verjetno je gor na gumi napisano ime lastnika.

zalselzna (ni preverjeno)

Vrvli ka se zna sto je taksen kup gum mel doma na dvori, zdaj pa jih vec nema… Ale sto je taksen kup gum pelo… verjetno na traktori. neje to en papercek ka ga v vrzes v sekundi

In reply to by Me, (ni preverjeno)

dusann (ni preverjeno)

Ne podpejran toga in se mi zdi redno primitivno to metanje odpadkov v naravi ali vseeno me zanima, kak de njemi nešče dokazo ka so to njegove gume? Tudi, če se zna kao, je to še vedno nej zadosta. Nišče ga je nej pri dejanji dobo. Če je nej prijavljeno policiji njemi nišče nemre nazaj na njegove stroške to voziti. Pritožba na papernaton robčki je zadosta ka vse spadne. Na konci de pa majster še koga toužo ka njemi gume na dvorišče vozi. Bole bi ga genolo ka bi se javno objavilo što je tej pacijent pa naj se te vsi javno iz njega norca delajo.

In reply to by zalselzna (ni preverjeno)

someone1 (ni preverjeno)

Za v naravi odložene svinjske kože in čreva pa ste bili vsi za kot da je to odlaganje klavniških odpatkov nekaj povsem normalnega. Mimogrede te svinjske kože so še zmeraj na tisti lokaciji, kjer sem jih fotografiral, samo malo bolj blede so. Vidijo se tudi iz glavne ceste Dokležovje, Veržej.

Resitev (ni preverjeno)

Redno odiš gledat. Pa daj slikni še enok budalo. Vidiš ka ne pomaga slikati pa na fb devati.hahahahah

In reply to by someone1 (ni preverjeno)

Hrib (ni preverjeno)

Sramota kaj vse narod meče v naravo.

Starejše novice