Vir: Facebook, Policijska uprava Ljubljana
Občanki je včeraj zvečer na območju Črnuč spodrsnilo in padla je v reko Savo.

Včeraj zvečer so policisti dobili obvestilo, da ob Savi v Črnučah nekdo kliče na pomoč. Bežigrajska policista sta prva prispela na kraj in ugotovila, da je občanki na sprehodu s psom spodrsnilo in je padla v reko, od koder se ni mogla rešiti. 

Brez oklevanja sta se podala v reko in jo uspela izvleči. Za njo so poskrbeli reševalci, policista pa sta iz reke potegnila še njenega psa in ga predala družinskim članom.

Komentarji (7)

pametni (ni preverjeno)

čestitke in hvala

NN (ni preverjeno)

Vsa čast za to dejanje vendar...to bi naredil vsak normalen mimoidoči. Ni mi jasno zakaj morajo vedno poudarjati da so policisti nekomu rešili življenje ter se slikati in objavljati njihove fotografije po vseh raznoraznih portalih ter časopisih!? Lahko sta ponosna da sta nekomu rešila življenje ni pa treba to obesati na velike zvonove!

VZ (ni preverjeno)

Debeli Fukjenec, ti si zaslüjžiš, ka bi te policija gouloga obejsila na najvišiši zvon,
dokeč si te ne bi vrane raztalale.

Se strinjan (ni preverjeno)

Nej vrane liki đasterbi

113 junaki (ni preverjeno)

Ce bi posredoval mimoidoci navadni smrtnik, nebi nikjer pisali....

Smesno..

Navijač (ni preverjeno)

Glavno ka je pes. Malo jo je not potegno.Nej čudo če pa jih samo kišüvlejo, pa sprehajajo že v trgovine pa na pošte. Discipline pa nega. Glavno ka je cartek doma.Zadnjič san skurco eno soboško damo na pošti, ka je s pson čakala pri okenci, pa me gledala kak tele v nova vrata! Za njo je to normalno....

Vsaka ti čast (ni preverjeno)

Vsaka ti čast, to si pa dobro naredo, mogoče od vsega najboljše, kar si kdaj
v življenju storil.

Starejše novice