V središču Murske Sobote je danes ponovno Sočna vilica, ki poskrbi za razvajanje brbončic in pestro celodnevno dogajanje.

Na Slovenski ulici v Murski Soboti danes ponovno diši, na predzadnji epizodi Sočne vilice v tej sezoni brbončice obiskovalcev pa tudi tokrat razvajajo številni ponudniki.

Kdo kuha tokrat?

Tokrat se na Slovenski ulici premierno predstavljajo gostinci iz Gud Street Fud, ki navdušujejo z ulično prehrano z mehiškim pridihom ter burger-ji. 

Poleg njih so na voljo tudi Street bar Dvorec Rakičan, ki ponujajo ulično hrano in osvežilne pijače. Pri njih je mogoče poskusiti različne vrste burgerjev in hot dogov, ponujajo pa tudi dödole in solate. 

Za okusne napolitanske pice iz krušne peči skrbijo v Trta gril. Okusni burgerji in BBQ perutničke pa so na voljo tudi pri Mitri.

Poskrbljeno je tudi za vse sladkosnedce. Odlične vaflje z različnimi nadevi ponujajo pri VAFL, ohladitev s posebnim sladoledom pa si lahko privoščite pri Locoroll

Ker se k dobri jedači prileže tudi pijača, so na voljo tudi osvežilna piva, ki jih pridelujejo v pivovarni Pannonian Sailor, vrhunsko vino pa ponujejo v Vina Kramberger

Za glasbo bodo poskrbeli PAUL GREM

Pestro druščino gostinskih ponudnikov bo tokrat ponovno obogatila tudi glasba v živo.

Predstavila se bo primorska glasbena skupina PAUL GREM, ki navdušuje tako z alternativo, kot tudi z rock komadi in komadi, ki vzbudijo plesne ritme. 

Kulinarično doživetje je na voljo med 11. in 20. uro.

Komentarji (6)

grobar (ni preverjeno)

j.bo vas ta angleška imejna. Nika pametnoga.

kofetar (ni preverjeno)

Skoz isto sranje, samo drugo pakovanje, zato pa takšna gužva.

Plejbanda (ni preverjeno)

Večtisoč lidij ščelo hamburger.

lajkoš (ni preverjeno)

Poserem se na vse to ka tam prodavlejo

Labod (ni preverjeno)

In potem lahko vse skupaj zaužiješ.

In reply to by lajkoš (ni preverjeno)

.. (ni preverjeno)

Ka so šli potem še k pajdloji?

Starejše novice