Po hladnejšem jutru je v Murski Soboti izza oblakov končno posijalo sonce. Že zjutraj so se na Trgu kulture, na Pomladnem sejmu, zbrali najrazličnejši razstavljavci. Zbrali smo nekaj utrinkov sejma.

Pomladni sejem danes poteka na novi lokaciji, na Trgu kulture, med galerijo in kava barom ter lokaciji med knjižnico in poslovnim objektom. Potekal bo še do 18.00.

Razstavljavci oziroma ponudniki se predstavljajo z izdelki domače in umetnostne obrti, živilskimi izdelki (suho sadje, meso in mesni izdelki, med in medeni izdelki….), neživilskimi izdelki, kot so sadike rož in trajnic, sadike jagodičevja in sadnega drevja, sadike trsja, različne čebulnice, suha roba. Za gostinsko ponudbo skrbi Kodila. 

Komentarji (4)

. (ni preverjeno)

Včasih si bil bolj spoštovani, če si delal na petrolu in vedno poln rezervoar kurilnega doma.

Uradno.. (ni preverjeno)

Pod člankom tekme Mure je preveč komentarjev, pa svoje mnenje podam tukaj.
Sem strogo in karseda najbolj strogo obsojam diskriminacije..
Ampakk..kdor gleda svetovni fuzbal, vidi da narod ne pijta kaj lejko oz. nesme.
Glejdajo samo na svojo ekipo.. In idejo preko vsega samo ka pridejo do rezultata.
Kaj se je dogajalo v Afriki..?? In zmagovalec z vedenjem diskriminacije Ide lepo na SP.. Kje je tu Fifa da izloči ekipo.. Kje je tu vzornost..
Če se lahko tako vedejo navijači na taki ravni tako.. zakaj se nebi na ravni Mure..
Riba smrdi pri glavi.

Freča, (ni preverjeno)

Končno en pameten komentar.
Lidjej naj se malo zamislijo.

In reply to by Uradno.. (ni preverjeno)

Gostja426 (ni preverjeno)

Lidje komentejrajo fse, samo sejma nej. Dobrodošel po dvej lejtaj, čiglij nejsan za sebe najšla nika. Rož se tü ne da küpuvati, ker prodajalci ne vejo svetovati, ali pa te nalažejo, ovak pa - tak-tak, vüpan, ka de drgouč več ponüdnikov pa boukša izbira. Za Koudilo pa - fajn, ali vüpan, ka de gda pouleg Koudile še kakšna menje mesnata ponüdba. :-)

Starejše novice