Restavracija, ki deluje v sklopu Tenis centra Murska Sobota je zaradi prenove že nekaj časa zaprta. Kot nam je uspelo izvedeti, odpira vrata ponovno to soboto. 

Teniški klub Murska Sobota je izbral novega upravitelja Tenis centra Murska Sobota, in sicer družbo Osteria d.o.o., ki ima gostinski lokal tudi v soboškem BTC-ju. 

Osteria d.o.o. s prvim januarjem vzela v upravljanje gostinski objekt, zunanja igrišča in teniško dvorano. 

Želijo si vseh teniških dejavnosti

Cilj novega upravitelja je, da poleg že obstoječih programov delovanja ITP teniške akademije, ki jo vodi Žiga Starčič, organizira vso širino teniške dejavnosti in omogoči igralcem tenisa čim boljše pogoje za igranje tenisa. 

»Na tekmovalnem področju bomo organizirali tako domača prvenstva v okviru turnirjev teniške zveze Slovenije kot tudi mednarodne turnirje za evropsko in svetovno lestvico,« dodaja novi upravitelj.

Posodobiti želijo tudi teniško infrastrukturo, gostinski objekt in okolico, da bo prijazna do obiskovalcev. 

Otvoritev prenovljene restavracije že to soboto

Tako med drugim že nekaj časa poteka prenova gostinskega objekta, kjer so, kot nam je zaupal novi upravitelj, v celoti posodobili restavracijo, ki vas bo z dobrotami razvajala že od sobote naprej.

Sicer pa še dodajajo, da se bodo z lastnim kadrom trudili izboljšati nivo ponudbe, tako da bodo obiskovalci tenis centra zadovoljni z njihovo storitvijo.

Kljub vsem prenovam pa teniška dvorana nemoteno obratuje, izvajajo se teniške šole in liga za rekreativne igralce tenisa.

Komentarji (2)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.
kanžor

Čigavo sploh to je ta lokal in šotor ?

k13

kanžor: igrišče ge stoji šotor je od občine kera je dala 100 jurjof za šotor pa sakšo leto 7 jurjov na leto. Prle je v najemi mejla stefana pa starčič. Zdaj pa ma gostilno in tenis malar škraban skuper z istin starčičon keri že tu dela 15 lejt pa nika od njega. Mučke mačke z naših pejnezof

Starejše novice