Ob dnevu slovenskega športa so se lahko zabavali ob raznovrstnih športnih aktivnostih.

Na pobudo Olimpijskega komiteja Slovenije je 23. september razglašen za državni praznik, s katerim obeležujemo dan slovenskega športa

Ker smo Slovenci izredno uspešen športni narod, se prav gotovo veselimo vseh pestrih dogodkov, ki jim lahko prisostvujemo skozi celo leto, a ta petek vsako športno udejstvovanje šteje še več. Dobrobiti športa so daljnosežne, redna vadba pa je še vedno eden najboljših načinov, kako ostati telesno in duševno zdrav.

Če si torej danes še niste obuli športnih copatov, nikar ne odlašajte in si privoščite svojo najljubšo športno aktivnost.

Danes smo imeli bogato »praznično« ponudbo na razpolago tudi ob Expanu. Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota je namreč s soorganizatorji pripravil pisan program, v katerem je prav gotovo vsak lahko našel nekaj, kar ga veseli.

Uporaba vseh rekvizitov je bila danes brezplačna, udeležili pa ste se lahko tako vodnih aktivnosti, kot je vožnja s supom, pedolinom ali kajakom, kot vseh dejavnosti okrog  Soboškega jezera. Za popestritev dneva ste se lahko pomerili v disk golfu ali lokostrelstvu, spretnosti pa ste lahko preizkusili tudi ob igri paintballa. Na svoj račun so prišli tudi ljubitelji dihalnih vaj, ki so ravnovesje dosegali z jogijskimi vajami.

Center za krepitev zdravja Murska Sobota je za dodatno obogatitev dne izvajal tudi testiranje telesne pripravljenosti.

Vabljeni, da pogledate v fotogalerijo in preverite, kaj vse je ob murskosoboškem jezeru danes pričakalo obiskovalce. 
 

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tanjaa flaškon (nepreverjen)

Ta praznik je obicno sranje
Praznujejo pa ga fukjenci

Romski mačo (nepreverjen)

Zej pa mamo romski mačoti malo prostega ka so domov prišli prekmarski zahojeni butli šteri delajo v avstriji pa drugan.Vse prekmurke najbolj Ižakovci in okolice smo žjavili med tednom kak prasice posebno tiste od katerih so zabiti prekmurci v službah v avstriji hehehehe.Mogle so se pouleg drti jebi me jebi me ga sen prasica kda smo jih nabijali v puno hihihihi.

In reply to by tanjaa flaškon (nepreverjen)

OB SOBOŠKEM JE… (nepreverjen)

KJE TE IMATE V SOBOTI JEZERO, STE BUTALCI 1. LIGA. To je GRAMOZNICA ALI KAMENŠNICA budale učna snov 2. razreda osnovne šole. Otroci v vrtecu že razlikujejo in vejo kaj je jezero in kaj gramoznica. Vsi zmešani v tej Soboti.

Filmaš (nepreverjen)

Dogajanje sodi v center mesta vključiti osnovnošolce in dijake samo to mora nekdo organizirati.

Yjhhhjgsgj (nepreverjen)

Sami socialaši in delomrzneži se imajo čas tako nategovat že zjutraj delat se spravite jebem vam mater manjasto! Gnoji od gnojov!

Falko (nepreverjen)

Ucil bi se, nej ka zaj mores cigle prekladati!

In reply to by Yjhhhjgsgj (nepreverjen)

Gost555 (nepreverjen)

Falko…dobro si njemi povedo :) po moje je se polek toga ka cigle sklada, debele z rednin bojleron.

In reply to by Falko (nepreverjen)

Starejše novice