Leto je naokrog in v Mursko Soboto se je ponovno vrnil Igrivi park, sklop poletnih aktivnosti za otroke v središču mesta.

Igrivi park je brezplačna prireditev namenjena otrokom in mladostnikom v Mestni občini Murska Sobota, na kateri se izvaja raznovrsten program v obliki delavnic, rekreativnih in zabavnih aktivnosti ter predstavitvami dejavnosti različnih organizacij ter posameznikov, ki izvajajo aktivnosti za otroke in mladostnike.

Aktivnosti Igrivega parka bodo med 3. in 28. julijem 2023 ter med 7. in 25. avgustom 2023, na voljo pa bo sedem različnih terminov izvajanja aktivnosti. 

Otroki in mladostniki se bodo lahko zabavali vsak dan od ponedeljka do petka med 9.30 in 12.30.

Prva edicija Igrivega parka

Prvi dan Igrivega parka se odvija danes, 3. julija 2023, na grajskem dvorišču soboškega gradu, saj zaradi slabega vremena izvedba v mestnem parku ni bila mogoča.

Za otroke so na voljo raznovrstne družabne igre, hišica za punčke ter zanimive knjige, ki jih je omogočila Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota. 

Nekaj utrinkov Igrivega parka smo zbrali spodaj.

Preberite še:

Komentarji (1)

1234tik tak (ni preverjeno)

Pozdravljeni zanima me ali je igrivi park tudi za otroke ki niso iz obcine Murske Sobote. Saj je dosti otrok na pocitnicah pri babicah in bi se tudi radi udelezili.

Starejše novice