Mladinsko društvo Černelavci je včeraj organiziralo Športno-kulturno-avanturistični festival Škaf. Osrednji program dogodka, ki se je že četrto leto odvil v Športno rekreacijskem centru Černelavci, predstavljajo Škafove igre.

Ekipe, ki jih je sestavljalo po pet oseb, so se pomerile v srednje zahtevnih spretnostnih igrah, letošnjo tropsko tematiko pa je seveda spremljal poudarek na vodnih aktivnostih.

Pestro dogajanje in odlična zabava za vse starosti

Za obiskovalce so med drugim pripravili predstavitve lokalnih športnih klubov. Ženski odbojkarski klub MS, Kickboxing klub MS, Hokej na travi Moravske Toplice, Košarkarski klub Radenska Creativ, ter Društvo za ritmično gimnastiko MS so tako predstavljali svoje aktivnosti in bili na voljo za dodatne informacije o samem delovanju kluba.

Za najmlajše soo medtem poskrbeli z velikim napihljivim gradom ter poslikavami obrazov, prav so se malčki na samem kraju lahko preizkusili v kateri od športnih disciplin.

Dnevno dogajanje so zaključili s podelitvijo nagrad na Škafovih igrah ter tekmo malega nogometa KMN Vivat : KMN Kupšinci.

Nato pa je sledila še zabava pozno v noč s Skupino TROPIC, ki v Pomurju s svojo glasbo že nekaj let razveseljuje obiskovalce različnih zabavnih prireditev. Ob mraku je obiskovalce čakala celo ognjena točka Fire Flow Arts, ki je na zabavi v Černelavcih navdušila že lani.

 

FOTO: Aljoša Gabor

Starejše novice