Slika je simbolična.
S Policijske uprave Kranj poročajo o neljubem dogodku, ki se je včeraj zgodil na Brniku.

S Policijske uprave Kranj prihaja vest o neljubem dogodku, ki se je včeraj dopoldne pripetil na osrednjem slovenskem letališču:

»Policisti letališke policije so bili včeraj, okoli 11.40, obveščeni o kršitvi javnega reda in miru na enem od letal, v času priprave na let. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da se je ena izmed potnic nedostojno in nasilno vedla do drugih na letalu. Policisti so ji izdali plačilni nalog in za njo vodijo prekrškovni postopek.«

Potnica je kršila zakon o varstvu javnega reda in miru in bo zato primorana plačati globo v višini 250,38 evra.

Po neuradnih informacijah portala N1 je šlo za buren spor med dvema potnicama, ki je botroval temu, da letalo nizkocenovnika EasyJet na liniji Ljubljana - London Gatwick sploh ni vzletelo, čeprav je že bilo na zaletni stezi in je imelo dovoljenje za vlet kontrolnega stolpa. 

Vsi potniki, na letalu naj jih bilo več kot 150, so morali z letala in bodo lahko proti Londonu z EasyJetom poleteli šele danes ob 16.45. Potnikom, ki so to želeli, je letalska družba priskrbela prenočišče. 

Za več informacij smo kontaktirali letalsko družbo EasyJet, ki je za Ljubljanainfo potrdila incident in razkrila nekaj podrobnosti:

»EasyJet lahko potrdi, da je bil let EZY8842 iz Ljubljane v London 5. julija preložen čez noč zaradi nedostojnega vedenja potnice na krovu pred odhodom. Osebje EasyJeta je usposobljeno za ocenjevanje vseh situacij ter za hitro in ustrezno ukrepanje, da se ne ogrozi varnost leta in drugih potnikov.

Varnost in dobrobit naših strank in posadke je za EasyJet najvišjega pomena in storili smo vse, kar je mogoče, da bi zmanjšali negativen vpliv dogodka za stranke, zagotovili smo hotelsko namestitev in obroke.

Čeprav so takšni incidenti redki, jih jemljemo zelo resno in ne toleriramo zlorab ali groženj na krovu

S Policijske uprave Kranj pa so za Ljubljanainfo sporočili, da je bila kršiteljica državljanka Slovenije. V incidentu sicer nihče ni bil fizično poškodovan.

Komentarji (9)

tuncika

No potem pa pravite, da so nasilni le moški. Tisti moški ki udari žensko, naj se mu takoj roka posuši. Tista ženska ki je nasilna, ponavadi tudi jezična pa naj gre na usposabljanje v kako arabsko državo ali "rašijo".

Delta Force (ni preverjeno)

tuncika 2 uri 10 minut nazaj točno tak mislin ka je baukše ka se ti roka posoši kak pa usposabljanje pri muslimanih.

In reply to by tuncika

2g (ni preverjeno)

Edino tako "usposabljanje" bi bila pravična kazen in učinkovita prevzgoja! Take podivjane in nepotešene "zverinice" je treba pač trdo prijeti! Morala bi tudi poravnati vso nastalo škodo!

In reply to by tuncika

trava zaborava (ni preverjeno)

Ženska na osrednjem slovenskem letališču nasilna, to je pa bila sigurno naša Alenčica iz stranke SAB ka se bori za letalskega prevoznika !!

In reply to by 2g (ni preverjeno)

Opazovalka (ni preverjeno)

Tak je to, kda je naduvana babja rit puna vsega 😝😝😝

čarni vrag (ni preverjeno)

Neverjetno! Namesto da bi babo letališka Policija aretirala in vrgla v keho je vseh 150 potnikov izgubilo en dan. V času vlade Josipa Broza, bi si ta baba zapomnila ta polet za vse večne čase. Tako pa so ljudje in policist vedno večji čudaki, da ne napišem brezvezniki. Taki dogodki so vedno bolj pogosti. Tako je smrkavec v Ljutomeru prekinil šolski pouk za kaka dva dni.

451 (ni preverjeno)

Se strinjam z vami. Pri nas je pač dovoljeno vse. Policisti pa delujejo bolj kot nune, ne pa kot to, kar so!

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

451 (ni preverjeno)

No, sovražniki begunk in beguncev! Tudi Slovenke znajo biti problematične. Če bi to storila begunka, bi postal ta portal prenasičen z nizkotnimi obtožbami in žaljivimi besedami!?

SirOliver (ni preverjeno)

Spet primer politične korektnosti, namesto vzgojnega ukrepa.

Starejše novice