Za smrt voznika, ki je umrl v prevrnjenem vozilu, kriv zastoj srca.

Pred dobrim tednom smo poročali o prometni nesreči, v kateri je življenje izgubil 73-letni moški.

Na relaciji Sebeborci – Martjanci je 24. junija okoli 6.11 ure zjutraj voznik osebnega avtomobila pred naseljem Martjanci v ovinku domnevno zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal s cestišča, se z vozilom prevrnil in na kraju nesreče umrl.

Odrejena je bila sanitarna obdukcija in iz Oddelka za patologijo Splošne bolnišnice Murska Sobota so zdaj sporočili, da je ponesrečeni umrl naravne smrti, zaradi zastoja srca. 

Policisti Policijske uprave Murska Sobota ob tem dodajajo, da bodo prometno nesrečo zaključili kot dogodek s poročilom na ODT Murska Sobota.

Pomurske ceste letos terjali dve smrtni žrtvi

Na območju Policijske uprave Murska Sobota sta v letošnjem letu za posledicami prometnih nesreč sicer umrla dva udeleženca, v enakem lanskem obdobju pa ena oseba.

Komentarji (3)

Pax (ni preverjeno)

Ker na Sramotainfo nimajo niti osnovne kulture, da bi se opravičili prizadetim za senzacionalistično poročanje in raje zbrišejo komentar (če ni argumentov, je to najlažje narediti), ponovno objavljam komentar od včeraj:

“Najmanj, kar bi lahko pričakovali od pisunov na Sramotainfo, bi bilo opravičilo na prvi strani za vse senzacionalistične naslove in neresnice ob objavi novice.
Verjetno pa pričakujem preveč. A imam prav urednica Vučkičeva?”

Pax (ni preverjeno)
Tujec 2 - pijancek (ni preverjeno)

svašta

Starejše novice