Policisti so imeli v preteklih dneh veliko opravka z vozniki, ki so vinjeni sedli za volan.

Minuli petek, okrog 21. ure je v Rakičanu zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti na kolesarski na kolesarski stezi padel kolesar in se lahko telesno poškodoval. Ob tem je preizkus alkoholiziranosti pokazal 0,73 mg alkohola na liter izdihanega zraka.

Isti dan okrog 22. ure je med naseljema Žihlava – Bolehnečici prišlo do prometne nesreče, v kateri je voznik osebnega avtomobila zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je iz nasprotne smeri pravilno pripeljal voznik osebnega avtomobila. Pri povzročitelju prometne nesreče je alkotest pokazal 0,88 mg/l alkohola. Prometna nesreča bo obravnavana kot kaznivo dejanje nevarne vožnje v cestnem premetu. 

Minulo soboto, okrog 19. ure je bil v Gornji Radgoni zaustavljen voznik osebnega avtomobila. Preizkus alkoholiziranosti je pokazal 0,92 mg/l alkohola. Voznik se ni strinjal z rezultatom, zato mu je bil odrejen strokovni pregled, katerega je odklonil. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje. Ves čas postopka se je voznik nedostojno vedel do policistov.

Pod vplivom alkohola (1,08 mg/l) je bil tudi kolesar, ki je včeraj okrog 16.30 ure med vožnjo v Murski Soboti zadel ob robnik in padel ter se lahko telesno poškodoval.
 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
čarni vrag (nepreverjen)

Strašno so bili zaposleni naši vrli policaji. V dveh dneh so ujeli dva pijana kolesarja in dva šoferja. Čestitamo!

df (nepreverjen)

Realni DF tebi pa lejko čestitajo ka cejle dneve pijses glupe komentare. Debil prekleti ka cejlo življenje živeš na račun države.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Starejše novice