Policisti so imeli v preteklih dneh precej dela. Ustavili so kar nekaj voznikov avtomobilov, ki so divjali po avtocesti in s tem ogrožali tako sebe, kot ostale udeležence v prometu.

Med rednim nadzorom cestnega prometa so v petek dopoldne na avtocesti izven naselja Dramlje, pri izvajanju meritev hitrosti, izmerili hitrost voznika osebnega avtomobila, ki je vozil iz smeri Ljubljane proti Mariboru s hitrostjo 213 kilometrov na uro. Za kršitev so mu izdali plačilni nalog z globo 1.200 evrov in izrekli stransko sankcijo devetih kazenskih točk. 

V večernih urah so nato na avtocesti obravnavali še dva voznika, ki sta vozila skrajno neodgovorno. Izven naselja Arja vas na relaciji Ljubljana - Maribor je voznik vozil 204 kilometrov na uro. Policisti so mu izrekli 1.200 evrov globe in devet kazenskih točk

Izven naselja Šentrupert, na relaciji Ljubljana – Maribor pa so na avtocesti vozniku izmerili hitrost 190 kilometrov na uro. Doletela ga je globa v višini 250 evrov in tri kazenske točke.

Komentarji (3)

someone1 (ni preverjeno)

dirkači-drkači ko se bo pa kdo ubil pa bo spet spravil v težave normalne voznike, ki bodo za majhne prekrške plačevali večje kazni. Tem drkačem bi bilo potrebno vzeti avto in šoferski izpit za vedno.

inokss (ni preverjeno)

Kdo hoce divjati ma sedaj moznost! Avtoceste prazne, policije pa od nikoder. Jaz sem vceraj mojega pognal malo cez 200.
ZAKOOON!

stary1 (ni preverjeno)

jaz sem pred 15 leti non stop vozil 200
seveda s službenimi vozili
največ pa 225 s svojo makino
Sedaj pa ne vidim več tako dobro
pa je kar dovolj 170 ,, ZA DJIPA ::

In reply to by inokss (ni preverjeno)

Starejše novice