Včeraj, okrog 12.30 ure so na vstopu v Slovenijo pri skupni mejni kontroli hrvaški varnostni organi izvajali postopek zoper voznika tovornega vozila, 52-letnega državljana Turčije.

Slednji se je v postopku razburil, hrvaškega policista pljunil, slovensko policistko pa odrinil, nakar je bil prijet in pridržan. S kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Napada na uradno osebo je bil priveden na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku Okrožnega sodišča v Murski Soboti.

Kot smo uspeli izvedeti, je osumljeni krivdo takoj priznal, saj si želi čimprej nadaljevati svojo pot, predvidoma proti severnemu delu Evrope. Preiskovalni sodnik mu je za njegovo dejanje prisodil pol leta pogojne kazni. 

Komentarji (14)

pozorni (ni preverjeno)

Kakša kazen pa je tau?? Maksemalno bi ga mogle oglobite, pa trajno prepovedate vstop v Slovenijo Prasec zamazane. Takše se je sposoben zneste tüdek nad navadnen smrtnikom. Ne ven ka bole ne kontrolejrajo tej golazne?

kamionist (ni preverjeno)

Tak je to, ko se ljudi preveč zajebava... Zakaj se ni zgradila, zakaj se ne zgradi poštena avtocesta med Lendavo in Čakovcem, da bi kamioni lahko normalno in brez problemov vozili? Odgovor: ker državo vodi banda nesposobna, arogantna, pokvarjena...

Sisikeee (ni preverjeno)

Ka je to prvi APRIL?????Of je na cesti ležo pa voznika kateri mu nudil pomoč na cestišču pljunil grdo nadr >je v zaporu????Turk pa hmmmmm Pogojna?

bušman (ni preverjeno)

Nagnat turka od koder je prišel in trajna prepoved vstopa v EU.

ma kaki ... ne gre (ni preverjeno)

Turčija je vendar pod ameriškim varstvom kot geostrateško pomembna članica NATO … ne bo šlo …

In reply to by bušman (ni preverjeno)

frbajzer (ni preverjeno)

Da ti pa turški sladoled prepela te je pa dober

In reply to by bušman (ni preverjeno)

Princ Eugen (ni preverjeno)

Türk je türk... to si zapomnite

Erdogan (ni preverjeno)

Vraca udarec in se mascuje za proti muslimansko politiko

Gost888 (ni preverjeno)

Enkrat cigo, za vedno cigo

Matejko (ni preverjeno)

To je to, kar sem povedal v prejsnjem postu!! Nasim drakonske kazni, tujci pa lahko pocnejo kar hocejo! Banda!

nikolaus (ni preverjeno)

jas bi jemi pa cigansko pečinko v čobo porino,musliči enome pa bi se smijal,ka of nanč nebi znal ka ga še čaka ,šunka pa,biršlin,smrad muslimanska turška ena..vij pa sma glidajte te gašmaše pa đabraše pa ti turške sranske serije ..

Vipko
Truplo

Pri sorodnem prispevku sem omenil, da kar bojim, da bo po svoje "oproščen", da bo ljubi mir!

Drage sodržavljanke in sodržavljani... odprto je pljuvanje na policiste in neprimerno telesno dotikanje policistk in policajev! Pa bomo videli, kakšno kazen bomo/boste dobili? Neko pogojno... zanesljivo NE!

Pa se sedaj vprašajmo, kako se počutita vpletena policistka in policaj in kaj si lahko mislita o neki pravici? Lepega mnenja o našem sodstvu verjetno več nimata, vprašanje pa je tudi, koliko sta se v bodoče pripravljena "cukati" s tujci vedoč, da neke kazni ne bodo dobili. Živelo... naše sodstvo!

Saj se ni za čuditi, da imamo državo, kjer bi lahko bilo marsikaj bolje... čeprav ravno od gladi ne umiramo, to tudi drži!

nagicigan (ni preverjeno)

škoda, da ni več stare YUGE......in zakona UZELA GA MAGLA.

frbajzer (ni preverjeno)

Dragi moji ka tak kritizirate toga turček ve bi vij tudi pluvali če bi na kakšni meji čakali po 5 do 8 ur ka prečkaš eno mejo vij bi še ogen pluvali

Starejše novice