Slika je simbolična.
Prišlo je do tragične prometne nesreče, v kateri je umrl 40-letni moški. Ta je z delovnim strojem zapeljal s ceste in po pobočju zgrmel 50 metrov v globino.

Danes dopoldne se je na Tolminskem Lomu, v občini Tolmin, zgodila prometna nesreča IV. kategorije s smrtnim izidom in v kateri je bil udeležen 40-letni voznik delovnega stroja

Po prvih zbranih ugotovitvah je voznik delovnega stroja vozil po lokalni cesti iz Tolminskega Loma proti Mostu na Soči. Med vožnjo je v desnem blagem ovinku iz neznanega razloga zapeljal preveč v levo na neutrjeno bankino ter skupaj z delovnim strojem zdrsnil po strmem pobočju v globino približno 50 metrov, kjer je voznik v bližini delovnega stroja obležal in nato podlegel telesnim poškodbam.

Na kraju nezgode so bili tudi reševalci Nujne medicinske pomoči Zdravstvenega doma Tolmin. S strani zdravnika je bila odrejena sanitarna obdukcija, da bi ugotovili natančen vzrok smrti, o hudi nesreči s smrtnim izidom pa so bili obveščeni tudi pravosodni organi. 

Policisti Policijske postaje Tolmin bodo o vseh ugotovljenih dejstvih tragične nesreče s pisnim poročilom obvestili okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Komentarji (4)

jelen2 (ni preverjeno)

Pa vi veste, koliko kilometrov je med MS in Tolminom?

paver (ni preverjeno)

ziher menje kak od tebe pa do zdrave pameti

In reply to by jelen2 (ni preverjeno)

prekmurc (ni preverjeno)

Či je https://sobotainfo.com/ naj objavlajo v našoj okolici nej pa gotove članke od drujgij prepišavati !!!

In reply to by paver (ni preverjeno)

ZTR_ (ni preverjeno)

Tolmin pri Kamencih?

Starejše novice