Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo z materialno škodo, tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi.

Včeraj po dvajseti uri so bili iz bolnišnice Murska Sobota obveščeni, da je zaradi posledic prometne nesreče umrla kolesarka, ki je bila udeležena v prometni nesreči v torek 18. maja v Murski Soboti.

S področja kriminalitete so policisti obravnavali tatvino goriva, poškodovanje tuje stvari in nasilje v družini. Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju policijske postaje Lendava.

Komentarji (30)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
khmm (nepreverjen)

se ze en cas guci ka iz soboske interne tezko prides ziv. iz intenzivne pa tak nej...

Sunce van... (nepreverjen)

Interni je katastrofa!

In reply to by khmm (nepreverjen)

Lujgi (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Daj ne modruvli

In reply to by khmm (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Ko ideš prek ceste treba celi čas gledati, če se ti stavijo, če ne, nejdeš dale. Če ne delaš tak igraš loterijo, ker te lahko spregledajo tudi če niso utrujeni,pijani, ne telefonirajo ali kaj drugega delajo za volanon.

DoctorChe (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Gospa je bila na prednostni, v tujini (Nemčija, Avstrija) če povoziš pešca ali kolesarja na zebri in bog ne daj da si jo ubil, greš takoj v zapor in za vedno ti odvzamejo izpit! Če vozniki (močnejši v prometu) že na prehodu za pešce pobijejo šibkejše in še dale se jima ne odvzame izpita, potem je tu pri nas nekaj hudo narobe in se bo še to žal nadaljevalo, potem tudi država in tisti kateri pišejo zakone so krijvi da se dovoli da vozniki pobijajo šibkejše na prehodu za pešce... Only in Zlovenija 😠

In reply to by . (nepreverjen)

Gost5 (nepreverjen)

Lepo te prosim, ne zavajaj. V tujini niti približno ni tako kot govoriš.

In reply to by DoctorChe (nepreverjen)

DoctorChe (nepreverjen)

To je samo tvoje mišljenje in prosin te če ne veš potem ti ne zavajaj. V tujini če povoziš človeka na prehodu za pešce ti avtomatsko odvzamejo izpita! ! !

In reply to by Gost5 (nepreverjen)

- (nepreverjen)

a ni bilo rečeno da se je peljala v napačno smer? sicer sta mi pa prejšnji teden v bližini taistega krožišča 2 kolesarja v roku par minut zavila s kolesarske steze direkt pred avto na cesto in se peljala naprej na cestišču poleg označene kolesarske steze! niti eden ni pogledal nazaj ali nakazal menjave smeri z roko. že en tak te spravi na palmo ko ti zapelje pred avto, čeprav se voziš počasi in imaš dobre zavore. kultura kolesarjev v našem mestu je na nuli. tudi prek prehodov se naganjajo in ne gledajo ne levo ne desno, kaj še da bi kateri ustavil. vidim vsak dan.

In reply to by DoctorChe (nepreverjen)

bojan ž. (nepreverjen)

Najnevarnejše so voznice .Dosti krat vidim ,kak si z ramo drži mobitel v eni roki pa cigaret .Ne ,da bi žalil ali hujše so od nas moških .Od desetih voznic ji sedem do osem žensk telefonira

rdeča pupa (nepreverjen)

istina

In reply to by bojan ž. (nepreverjen)

Oloshsobocki (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ge san kolesar, tak mestni kak sportni, in skoraj ne mine den, ka mi ne bi soferti motornih vozil vzeli prednost.

Pred enin mescon me je ob zelonoj luci na kolesarski skoraj zbil Arriva bus. Tip je zavino gladlo na desno brez gledanja.

Ka o prepotentnih in primitivnij soferih, ka pepkajo, kda vidijo kolesar 50cm namesto 30cm od plocnika, sploj ne zgublan besed.

Redko san vido problemsticne kolesare kak sofer avta, obratno pa vsaki den.

ološkolesar (nepreverjen)

nišče ti nebi ttkau če nebi celi pas biu 2m šurke, vozi se po kolesarki pa se ne sline

In reply to by Oloshsobocki (nepreverjen)

Oloshsobocki (nepreverjen)

Ti si poosebljeni AMZS lekar

In reply to by ološkolesar (nepreverjen)

Folkamoz (nepreverjen)

Ti oloskolesar si pokazatelj povprecnoga zabacenoga prekmurskoga debila v avtoji. To je te domet prekmurskih seljacin. Idi v mcdonalds, fukni smeti v potok pa se odpelaj domov zeno mlatit.

In reply to by ološkolesar (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Večkrat sem se pelo tudi po kolesarski pri nlb. Tam 90% voznikov ki zavija na parkirišče ne upošteva kolesaejev.

fujicuu (nepreverjen)

Biciklisti pa tej ka se idejo nekšne điroje tej so naj ujše spakivajte se s cest! Vse posejdi izsiljujejo prednost budale ene!

Gnojpdhnoka (nepreverjen)

Kolesari so krivi rak za vse tvoje probleme. Ce nej oni pa hrvati, cigani, lgbtq pa zabari

In reply to by fujicuu (nepreverjen)

slvkoso (nepreverjen)

vozila je v nasprotno smer to je glih tak kot če po avtocesti voziš v nasprotni smeri

Bindi (nepreverjen)

V ton primeri nej, vej pa bus neje pelo po kolesarski progi. Če bi peljala pravilno, bi bila glij tak na istim mesti, ge je bila, samo kontra obrnjena, glij tak bi prleto v njou.

In reply to by slvkoso (nepreverjen)

DoctorChe (nepreverjen)

Zakaj pa se te ustaviš pri tirih, tam tudi ne veš iz katere strani prihaja vlak pa se vseeno ustaviš in pogledneš v levo kakor tudi v desno stran.., Tjaaa seveda tam vi eni poglednote ker se od vlakeca van gate hitreje napolnijo z vašin drekecon kot pa od enoga pešca ali kolesarja!

Rotschild (nepreverjen)

DoctorChe dobro si to napisal, točno tak je. Tan poglednejo, za pešce ali kolesarje pa se enim fučka, saj se zavedajo da je njihov ego in avto močnejši od kolesarjev in jin je nej mar za šibkejše v prometu.

Hmmmmmm (nepreverjen)

Evo, pa si skapčo logiko. Šofer avtoja na tirih stane pa pogledne v obej smeri, ker je šibkejši udeleženec in ga je vlaka in posledic trčenja seveda straj.
Zakoj pa te pešci pa kolesari telkokrat brez gledanja pa brez znakov idejo prek ceste oz. na cesto? Eni se ne zavedajo, ka so šibkejši udeleženci. Eni si valda mislijo "saj če me ta vdari, je itak on kriv". Ja, saj, of je kriv. Dokeč maš od nesreče par odrganin, je fajn, ka je ov kriv. Če maš zaradi nesreče streto nogo pa še 10 mesecov kasneje nemreš normalno živeti, ali pa če grataš invalid, je tomi načik. Dobiš valda fajn peneze, ampak če je to vredno... Če te pa nešče ta vdari pa te buje in to zato, ker na prehodi ne počakaš, ka avto stane ali pa se pelaš po napačnoj strani prek, pa ti še najmenje hasni...
Isto, kak je problem, ka avtoji ne stavijo pred prehodon, je problem, ka se ranljivejši udeleženci (pešec pa kolesar) samo naženejo prek prehoda brez ka bi malo mislili pa gledali...

In reply to by Rotschild (nepreverjen)

Gobar (nepreverjen)

Ja, vozniki avtojev so lekar vecji pursiti kak nas skof strumpf

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

DoctorChe (nepreverjen)

Ti blesavec eden, ge si ti prečito da sem napisal "na tirih" to si le ti kateri zavaja lejko napisal Hmmmm

Hmmmmmm (nepreverjen)

Ka ščeš? Torej me napadaš zato, ker san se zmešo pa namesto "pri tirih" napiso "na tirih". Vau, kakšno zavajanje. Vsak človik je razmo, ka san napiso... Rajši povej, ka man prav in ka je tej tvoj napad zaradi napačnoga zaimka samo posledica nemoči...

In reply to by DoctorChe (nepreverjen)

DoctorChe (nepreverjen)

Vüpan ka takši kot ti in tebi podobni da bote vedno na tirih ustavili, nika si se nej zmoto, dündek zabiti!

In reply to by Hmmmmmm (nepreverjen)

Bindi (nepreverjen)

Samo tisti, keri se vozimo z buson, znamo, kelko krat so šoferji neprevidne, gucijo z ljudmi, se več po telefone. Nej čudno, ka se tou zgoudilo.

-- (nepreverjen)

To je samo tvoje mišljenje in prosin te če ne veš potem ti ne zavajaj. V tujini če povoziš človeka na prehodu za pešce ti avtomatsko odvzamejo izpita! ! !

Kovaczelezobeton (nepreverjen)

Kultura do kolesarjev je v sloveniji na zalost se na fejst primitivnon nivoji. Stanje se sicer izboljsuje, vendar je se vedno prevec zarukanih soferjev avtomobilov, ki svoje komplekse manjvrednosti zdravijo z obcutki lazne in protipravne superiornosti na cesti.

Ali kda pa zmaga Roglic ali Pogi, te so pa seveda FB puni objav ponosa. 1h sledi pa se ze kosi kolesare po cesti.

100-100 (nepreverjen)

Fsakši den več kak 100 autojov krši prepoved zavijanja proti Vuči jami, policije nega nidrik, ednoj siroti, štera se je pa malo pelala kontra pa so fčasik napisali kazen. Takšij primerov maš dnevno v Soboti več 100, pa ka zdaj, policija k tomi samo kcoj gleda, da se pa zgodi, te pa fse ka napravijo, ednomi fčesnejo kazen, pa konec. Itak je pa vse dale po staron. Brez veze, vse je brez veze.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice