Motorist, ki je umrl v hudi prometni nesreči nekdanji nogometni vratar.

V četrtek popoldne je med Gederovci in Rankovci prišlo do hude prometne nesreče, v kateri sta bila udeležena motorist in voznik avtomobila. 

29-letni voznik osebnega avtomobila je vozil iz smeri Gederovcev proti Murski Soboti, in zaradi nepravilnega prehitevanja pred naseljem Rankovci trčil v voznika motornega kolesa, ki mu je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

Trčenje je bilo tako hudo, da je motorist na kraju nesreče podlegel poškodbam. 
 

Umrl nekdanji vratar Mure

Zdravnik je na kraju potrdil smrt 44-letnega voznika motornega kolesa.

V nesreči je življenje izgubil Nikola Talaber, nekdanji vratar soboške Mure.

Z zapisom na Facebooku so se od njega poslovili tako v NŠ Mura kot v Nogometnem klubu Tišina in Beltinci kjer je tudi igral.

Za Muro pred 22-imi leti

Talaber je bil nogometni vratar in v času, ko je branil za Muro nosil dres s številko 22. 

Za Muro je prvič nastopil pred 22-imi leti oziroma natančneje 24. novembra 1999, ko je v 1. slovenski nogometni ligi branil proti Domžalam. 

Zadnji nastop pri Muri pa je vknjižil le nekaj mesecev pozneje oziroma 29. novembra, ko je Mura igrala proti Rudaru iz Velenja.

Pri Muri je tako skupaj vknjižil dva nastopa. Svojo športno pot je potem nadaljeval pri Nogometnem klubu Tišina in Beltinci.

Komentarji (2)

Kroške123

Ker se en čundraš z avtojon preseravle pa bedarije dela, mergej človek keri se nič slaboga sluteč pela po cesti in pistij za sebof ženo pa deco. Iskrene sožalje. Kda morejo deca izgubiti starše po bedariji mi tak vrej ka bi toga skup spotro.

Kroške123

Čepraf tej forum neje moja spovednijca mo pa vseeno napijso ker san v šoke.

Niko je bil človek na mesti. Če je trbelo je prišo večer ob 11 pomagat na dom. Cejlo življenje je pomago oče v delavnici, v slujžbe v avstriji ge vsi znamo ka si en drek vrejden pa delaš za 3 pa še kaj. Vedno kda si ga rufno je prišo pa pomogo. Poštenjak po srci sigdar bil. Delo kak črnec ale sigdar dobre volej. Nemren vrvati ka se človek za dujšo za sprostijtev po napornon dnejvi en kraug pela pa te nešče što misle ka je nad cestnimi pravilami, keri misle ka se v življenji nemre nika zgodite buje.

Po slovenskon pravosodnon sistemi de tej 29 letnik itak odišo brez praske. Želin iskreno sožalje ženi in deci. Tople besede tak ali etak nika ne pomagajo v takšnon primeri, pa čepraf smo vsi z vame. V toj kauži niti nigdar neščen bite, ka neven če bi preneso. Držte se pa znajte ka je Niko bil ded pa pau pa tak naj vsen ostane v spomijne.

Starejše novice