Med Gederovci in Rankovci prišlo do hude prometne nesreče, v kateri je na kraju dogodka umrl motorist.

Kot smo poročali, se je danes okrog 16. ure zgodila huda prometna nesreča med naseljem Gederovci in Rankovci.

V nesreči trčila voznik osebnega avtomobila in motorist

Z ogledom kraja prometne nesreče in zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da se je 29-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Gederovcev proti Murski Soboti. Zaradi nepravilnega prehitevanja je pred naseljem Rankovci trčil v voznika motornega kolesa, ki mu je pravilno pripeljal iz nasprotne smeri.

Trčenje je bilo tako hudo, da je motorist na kraju nesreče podlegel poškodbam. Zdravnik je tako na kraju potrdil smrt 44-letnega voznika motornega kolesa.

Kraj prometne nesreče sta si nato ogledala tudi preiskovalni sodnik v prisotnosti okrožne državne tožilke. Zoper voznika osebnega avtomobila bo po vseh zbranih obvestilih podana kazenska ovadba na pristojno državno tožilstvo.

Preberite še:

Druga smrtna žrtev v tem tednu

Pokojni udeleženec v današnji nesreči je letošnja druga smrtna žrtev prometnih nesreč na pomurskih cestah oziroma celo druga žrtev v tem tednu.

Za primerjavo, v enakem obdobju lanskega leta je bilo sedem smrtnih žrtev prometnih nesreč.

Policisti vse udeležence v cestnem prometu ponovno pozivajo naj vozijo previdno ter zbrano in hitrost vožnje prilagodijo razmeram na cesti. Posebna pozornost v prometu pa naj bo namenjena pešcem, kolesarjem in voznikom enoslednih motornih vozil.

Komentarji (1)

kanžor

Dobil bo vikend zapor pod pogojem ,da bo priznal krivico saroš posrani .

Starejše novice