Ljubljanski policisti poročajo o nesreči, v kateri se je smrtno ponesrečil 53-letnik.

Danes, nekaj pred 18. uro so bili policisti obveščeni o hudi prometni nesreči v Podskrajniku, v kateri je umrl 53-letni pešec.

Pešca zbila dva voznika

Po do sedaj znanih podatkih je do prometne nesreče prišlo, ker je 51-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Cerknice proti Uncu, odvzel prednost pešcu na prehodu za pešce in trčil vanj. 

Po trčenju je v pešca odbilo naprej v smeri vožnje voznika osebnega vozila in je padel na nasprotno smerno vozišče, kjer je vanj trčil še 52-letni voznik osebnega vozila, ki je pripeljal iz smeri Unca. Pešec se je v nesreči tako hudo telesno poškodoval, da je na kraju nesreče umrl.

Alkohol ni bil prisoten

Preizkus alkoholiziranosti je bil pri obeh voznikih negativen. Ogleda kraja prometne nesreče sta se udeležili dežurni preiskovalna sodnica in tožilka. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti in ugotavljanjem vseh okoliščin nesreče. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
. (nepreverjen)

Če ga je prvi zbil potem je že bil zbiti, ko ga je drugi zbil.

Kolca mož (nepreverjen)

alkohola ni bilo, kaj pa droge, psihozdravila? to nikoli ne napišejo oz. če nikoli jih niti ne testirajo, je že prva napaka policije, za katero itak vemo kako zabiti so.

Starejše novice