Fotografija je simbolična
Hči starejšega moškega, ki naj bi se v Supernovi v sporu glede nošenja maske zapletel v fizični in verbalni obračun z varnostnikom, očividce prosi za pomoč.

Starejši moški naj bi se v nakupovalnem središču Supernova v Kranju sporekel z varnostnikom. Zdaj njegova hči očividce prosi za pomoč. 

Njen oče naj bi v poslopje Supernova - Mercator v Kranju vstopil v četrtek, 14. oktobra, ob 17.30.

Imel izpolnjen pogoj PCT, maske pa ne

Moški naj bi izpolnjeval pogoj PCT, ni pa nosil maske. 

Za Ljubljanainfo je njegova hči zapisala: »Varnostnik ga je na vratih začel opozarjati na masko, ati mu je želel pokazati kodo QR, da izpolnjuje PCT pogoj, a ga varnostnik ni poslušal in še naprej opozarjal na masko. Oči je varnostnika spomnil na sodbo sodišča o nošenju mask in nadaljeval pot.«

Na tej točki naj bi po njenih besedah varnostnik njenega očeta prijel in vrgel po tleh. Mimoidoči naj bi ob tem vpili, naj si nadene masko.

Njen oče poklical policijo in dobil kazen

»Oči je vstal (ima okvaro kolka in kolen), prijel voziček in odšel naprej. Varnostnik ga je še enkrat vrgel po tleh,« za Ljubljanainfo še zapiše hči udeleženca v dogodku.

Po tem naj bi moški v šoku zapustil trgovino, poklical policijo, ki naj bi napisala zapisnik, moškemu pa izstavila kazen

Varnostnik naj bi trdil, da se je oče naše sogovornice spotaknil in padel

»Vse, ki ste videli, kaj se je dogajalo, prosim za pomoč, saj bomo verjetno potrebovali priče,« je še zapisala hči.

Na odziv policije in Supernove na incident še čakamo.

Komentarji (31)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Ledava
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Edino pravilno !!!!!!!!!!!!!!!!

gost512412 (nepreverjen)

če bi tvoj bil tvoj starš bi tudi podpiral?

In reply to by Ledava

marko84 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Pravilno, še premalo se je "spotaknil".

indigo1 (nepreverjen)

govbo jansisticno

In reply to by marko84 (nepreverjen)

Vaše ime... (nepreverjen)

Ne podpiran nenošenja maske isto tak pa ne podpiran nasilništva varnostnika.To pa je tak da so varnostniki polpismene neizobražene zabite gorile štere do trij nevejo šteti.

the doktor
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

PODPIŠI SE Z IMENOM IN PRIIMKOM.Te prijdemo nepismeni gledat kda boš na slamico jedel...

In reply to by Vaše ime... (nepreverjen)

Vaše ime ..... (nepreverjen)

Pijtan te če je to grožnja?

In reply to by the doktor

se (nepreverjen)

kak dugo boš pa še podpiral nošenje mask ? čist so van možgane oprali

In reply to by Vaše ime... (nepreverjen)

Komentatormadzaraki (nepreverjen)

Zgornjivi dve budali... Me zanima ce ta se strinjala da mo ge vajinoga staroga meto pa vlaco naklaj... Budali dve. Sodisce je lepo reklo, da je ta odlok o nosenju mask protizakonit. Slovencki pa sevwda dalje tiramo svoje ker je janezek tak pravo ka moramo nositi. On je zakon.... Te pa zakoj mamo prekmurce za butaste...

Neko (nepreverjen)

Nej so vsi stare tak zabite, ka ne bi upoštejvale hišnoga reda, pa navodil varnostne slujžbe. Hišni red treba spoštovate, varnostniki so pa tam, da na to opozorijo in naredijo vse ostalo kar je v njihovi pristojnosti. Ka točno se je pa dogajalo, pa zna te stare pa varnostnik, tu pa mi nemremo biti sodnik, zato je policija in sodišče.

In reply to by Komentatormadzaraki (nepreverjen)

Nateg (nepreverjen)

Od kda je hišni red nad zakoni in ustavo??? Malo bole čitaj!

In reply to by Neko (nepreverjen)

Neko (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Ne delaj se večjega bumabara kak se. Zdaj či se neka prešto, te še ne naprave pravnika, tak ka ne širi somarij. Uporaba masj je obvezna, tak kak do zdaj, samo te nemrejo kazniti za neuporabo. Do te pa kaznile ker povzročaš kršenje po JRM ali po keron drujgon zakone, kda boš s prven varnostnikon, keri de te želel odstranite iz zgradbe šao v konflikt. Tak kak se je dedeke zgoudilo, hčerka pa bi zdaj rada odškodnino, ka njenoga dedeka boli kurac za vse ostale, ka bougi dede misli samo na sebe. Pa še koleno, pa kolk, pa nazadnje de ga še šinjek bolo, prvle pa ga nej čistak nika bolelo. Primitivci, ka njin nega para.

In reply to by Nateg (nepreverjen)

NATEG (nepreverjen)

Majmun, prešti ka si napiso! Bumbar te napravo! Se vidi ka nemaš pojma....

In reply to by Neko (nepreverjen)

Super (nepreverjen)

Če de gostilničar meu hišni red ka se notri lehko kadij, zakon nema veze po takšon?

In reply to by Neko (nepreverjen)

Neko (nepreverjen)

Ti si samo zdejvle pluse, nasprotnikom pa minuse. Pa vsakeč z drujge imenom piše, ka do lidge mislile, ka ge še več somarof. Srmaček, če ti je to višek v dneve.

In reply to by Komentatormadzaraki (nepreverjen)

NATEG (nepreverjen)

Majmun ti je še nej jasno, kaj je ODLOK, zakon, ustava? Hišni red? Poznaš objavo vrhovnoga sodišča? Poznaš pravni red? Masko si stetovejraj na čelo! Minuse do pomagale? Mislen ka proti norosti pomaga kaj drugo. :) Mogoče maska?

In reply to by Neko (nepreverjen)

Heda (nepreverjen)

Na javnih mestih ni obvezno ja, nakupovalna središča so pa v zasebni lasti kjer pravila določi lastnik.. Če ne upoštevate pravil pa lahko greste drugam

In reply to by Komentatormadzaraki (nepreverjen)

Komedija (nepreverjen)

Tij si itak pokazo ka si butec.

someone1 (nepreverjen)

Samo v kon je fora, da se izziva? Če je zakon, da se nosi maska se pač nosi maska, nimaš kaj razpravljati o tem zato so drugi. Isto, kot, da voziš avto, pa ne upoštevaš nobenih pravil. Prej ko slej boš končal v najboljšem primeru na urgenci v najslabšem pa 2m pod zemljo. Če bi gospod nosil masko, sploh nebi vedeli za to, da je bil v Supernovi.

Jophgctb (nepreverjen)

Nobenga zakona ni da moreš nositi masko tak da si ne izmišljuj nekaj in ne napelavli lidi! Sodišče je povedalo da ni treba nositi masko nikjer! Nemorejo te kazniti sicer pa maske so itak zdravju škodljive!

In reply to by someone1 (nepreverjen)

gost512412 (nepreverjen)

oni delajo z odloki... ne z zakonom...
vsi znamo, da maske ne preprečujejo okužb... to se je lani lepo videlo, ko so maske dali kak obvezne pa smo vseeno imeli po dnevno 1000+ okužb... pa še en čas maske niso bile obvezne (pred avgustom) v notranjih prostorih in so jih ljudje nosili dalje kot, da so obvezne...
če se pa tebi zdi normalno, da zaradi maske ne smeš v trgovino ali na pošto te pa ok... ker meni to ni normalno, če kak zdrava oseba ne smeš v poslopje zaradi tega ker nimaš maske....
avto pa cestna pravila so ena stvar... prepoved vstopa zaradi maske ni isto, ker tu se ti kršijo osnovne pravice... čisto lepi primer je banka... če imaš račun tam za katerega plačuješ ker je to storitev in te potem ne pustijo v poslopje, da bi recimo dvignil kartico, ker nimaš maske je absurd... ravno zadnjič je kolega govoril o takšni situaciji... ženska se je namesto, da bi naredila svoje delo z njim raje prepirala glede maske... bedarija...

In reply to by someone1 (nepreverjen)

A (nepreverjen)

kak so zdaj pa si pametni samo ka je istina ka se je zgoudilo verjetno čista načik kak pa je ta izjavila. Trbej odkriti istino pa mo vidli.

micikaaa (nepreverjen)

Držite se reda .....CEPITE SE .....Balkan je zgodovina.....prihodnost vaših otrok je v vrednotah razvitih narodov....

bobek55 (nepreverjen)

jao koji članek, da se sploh ne ve kdo je dobil kazen-varnostnik ali očka-dedek?

PUSSI (nepreverjen)

To maltretiranje ljudi pred vstopom v razne trgovine je zelo moteče in upam, da se trgovci zavedajo , da na račun tega izgubljajo stranke katere se najverjetneje ne bodo nikoli vrnile. V trgovino grem še samo po špecarijo in na OMW tankat ostalo pa vse kupujem preko spleta od tujih ponudnikov. Evo vam PCT. Samo vprašati te mora , če izpolnjuješ pogoj PCT nikakor pa razni redarji ne smejo od strank zahtevati , da ga pokaže tako kot to delajo pred BTC-jem v M. S. in še marsikje drugje. Dajte jim to razložit. To lahko zahteva samo inšpektor.

black panter

Od facebook doktorov,so zdaj si gratali facebook pravniki

gost512412 (nepreverjen)

ker je tak težko poglednoti pa se podučiti kakše zakone mamo kaj?

In reply to by black panter

aasa (nepreverjen)

Kere zakone misliš?

In reply to by gost512412 (nepreverjen)

. (nepreverjen)

nega zakona, ker naši politiki ne vejo napisati zakon. fsi se moremo držati nekih pravil, ki so nezakonita, jebeš takše politike

In reply to by gost512412 (nepreverjen)

. (nepreverjen)

najbouksi je v obiji, če 5 krat prideš tja v pol ure de te skos pito, poveš njemi ka maš pa vedi lejko ideš dale. ka de te maltretejro, če je tak blesavi od twitoja zakon

Resna (nepreverjen)

Srčno upam, da se bodo oglasile priče temu nasilju nad starejšim gospodom,in, da bo nasilnik odpuščen z dela. Vam vsem ki pišete sovražne komentarje in gospodu privoščite vse najhujše kar človeška zloba in nizkotnos zmore, vam vsem želim, da se tak nasilnež spravi na vašo familijo.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice