Slika je simbolična.
Motorist podlegel poškodbam.

Kranjski policisti so sporočili, da so minulo soboto okoli 16.30 obravnavali prometno nesrečo med voznikom avtomobila in motoristom, na cestni relaciji Škofja Loka - Železniki. 

Zapisali so, da je po podatkih, s katerimi razpolagajo 30-letni voznik z avtomobilom vozil proti Železnikom in zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno pripeljal 58-letni motorist. Med njima je prišlo do trčenja. 

Motorist podlegel poškodbam

Motorist je bil hudo telesno poškodovan in s helikopterjem slovenske vojske prepeljan v zdravstveno ustanovo. Voznik avtomobila je bil lahko telesno poškodovan in s kraja v zdravstveno ustanovo odpeljan z reševalnim vozilom. Na kraju so bili tudi gasilci. 

Policisti za 30-letnega voznika vodijo postopek v smeri kaznivega dejanja iz poglavja kaznivih dejanj zoper varnost javnega prometa. O vseh ugotovitvah bodo obveščali pristojno državno tožilstvo. Promet je bil na tem odseku oviran dve uri in pol.    

Včeraj pa so bili policisti obveščeni, da je za posledicami telesnih poškodb po prometni nesreči, 58-letni motorist umrl.

Komentarji (3)

Toporišič jr (ni preverjeno)

Pogled za trenutek na zaslon, navigacijo, pa ze zapeljes nekontrolirano na drugo stran…

FIGARO (ni preverjeno)

Življenja motorista niso vzele naše ceste ampak doktorirani kreten.

Nouvi avtoji (ni preverjeno)

Bougi motorist, nika krijf, verjetno se je pelo na kulturno panoramsko vožnjo s svojin konjičkon pri 58tih.

Verjetno je po tablici avtoja isko v tretjon podmenuji, drugega menija v glavnem meniju osnovnih nastavitev, podnastavitve - četrti drsnik za ventilator. Zmagajo tej nouvi avtoji vsi po vrsti, s tejmi grdimi štrlečimi tablicami, oz. ka ne gučijmo o kakšoj televiziji in mrtve armature brez primere brez enoga praktičnoga gumba. Vse takše finte uvedene zaradi šparanja evra pa dva zavolo enoga odstranjenoga gumba, ročice, bi v bistvu morali prepovedati prodajo avta, ker morebiti kdo umre zaradi tega ker odmika pozornost voznika iz ceste, ker mora vedno nekaj šarati po lcdju, ki je vedno v X poziciji ali menuju. Važno je ka se zgrabi nešče z mobitelon v roki, ali na speakerfouni, ka sploh nej moteče takak proizvajalci lejko še tako osnovno nastavitev ali 'gumb' nastavijo v nek podmenu podmenuja. Glavno ka so se znebili gumba za osvetlitev armature in preden najdeš to nastavitev si s ceste, če si vse ne preštelaš pred vožnjo. Počasi bomo kot v potniških letalih piloti, imeli bomo checklisto kljukic kaj vse pred vožnjo nastaviti, pogledati, zaradi proizvajalčevih nebuloz šparanja, saj je na koncu šofer kriv, ker je sprejel z nakupom vse skrite pravne finte, pa še zavarovalniške.

Starejše novice