Medtem ko družinska tragedija iz Sladkega vrha počasi dobiva epilog, 63-letnik ostaja v priporu.

Preiskovalni sodnik mariborskega okrožnega sodišča je v četrtek zvečer po opravljenem zaslišanju na zahtevo dežurne državne tožilke odredil pripor zaradi ponovitvene nevarnosti zoper 63-letnega moškega, ki je osumljen, da je v torek zvečer v Sladkem vrhu do smrti zabodel svojega sina, je za Maribor24 potrdil vodja mariborskega tožilstva Drago Šketa.

Oče sina umoril iz maščevanja in sovraštva

Policija je medtem sporočila podrobnosti krvave družinske tragedije v Sladkem vrhu. 63-letni oče je z nožem umoril svojega sina, pred tem pa v družini že izvajal nasilje nad ostalimi družinskimi člani, ki tega niso prijavili policiji. Kot smo že poročali, je bil po dejanju prijet in pridržan, med preiskovanjem kaznivih dejanj pa so kriminalisti ugotovili, da je dejanje storil iz maščevanja in sovraštva

Zabodeni 38-letnik uspel pobegniti, nato se zgrudil ob cesti

Do dogodka je prišlo v torek zvečer okoli 20.30, ko naj bi osumljeni 38-letnega sina zabodel z nožem. Le nekaj metrov je od hiše uspelo pobegniti zabodenemu 38-letniku, nato se je zgrudil ob cesti. Na pomoč so prihiteli sosedje, ga začeli oživljati, a zaman, je zaupal sosed Adolf Šauperl, ki je dogajanje spremljal na lastne oči. Čeprav so domačini v Sladkem vrhu, kamor se je družina preselila šele pred nekaj leti, izpovedali, da je zločinu najverjetneje botroval alkohol, policisti doslej tega še niso potrdili.

Oče naj bi bil bolehen, a to ga ni ustavilo

Domačini, ki so družino poznali kljub neredkim družinskim prepirom težko verjamejo svojim očem. Takega dejanja od sicer bolehnega 63-letnika ni pričakoval nihče.

Komentarji (2)

Gost (ni preverjeno)

ja, živlenje je kruto - nikdar ne vejš gda te bližnji šče bujti...ker ga zadosta ne (s)poznaš...na žalost

Plitvipotok (ni preverjeno)

Mujra!!!!

Starejše novice