V preteklih urah smo poročali o smrtni prometni nesreči, ki se je zgodila na štajerski avtocesti, v kateri je življenje izgubila 76-letnica. Sedaj pa smo izvedeli več grozljivih podrobnosti tragičnega dogodka.

Na avtocesti pri naselju Tepanje je v nedeljo zvečer umrla 76-letna peška, ki je nenadoma stopila pred vozilo. Sedaj je znano, da je ta hodila po avtocesti.

Ženska je namreč prečkala avtocesto iz smeri počivališča Tepanje za smer Maribor proti počivališču Tepanje za smer Ljubljana

Pri prečkanju avtoceste pa je vanjo na levem prometnem pasu trčil 55-letni voznik osebnega vozila. Po trčenju je žensko odbilo pred vozilo 35-letnega voznika, ki jo je povozil do smrti, so danes razkrili na Policijski upravi Celje.

76-letnico odložil avtobus, v iskanju prevoza za naprej pa je prečkala avtocesto

V uredništvu pa smo sedaj izvedeli, da se je 76-letnica vračala z izleta, avtobus pa jo je odložil na počivališču Tepanje, v smeri proti Mariboru.

Neuradno je bila ženska doma iz Slovenskih Konjic. So pa nam celjski policisti potrdili, da je avtocesto prečkala med iskanjem prevoza za naprej.

Več podrobnosti za zdaj ni znanih, saj policijska preiskava še poteka. Je pa znano, da je letos na območju Policijske uprave Celje v prometnih nesrečah umrlo že 15 ljudi.

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
BETY (nepreverjen)

OMG , kje je imela glavo

ZTR (nepreverjen)

Naravna selekcija.

Nm (nepreverjen)

In zdaj bo najebal nič kriv šofer zaradi nore glave ene babe

Starejše novice