Delovna nesreča pri delu v vinogradu.

Včeraj nekaj minut pred sedmo uro zvečer je prišlo do delovne nesreče v bližini naselja Jeruzalem, so sporočili iz Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje.

Pri delu v vinogradu se je prevrnil traktor, voznik pa se je poškodoval.

Gasilci PGD Ljutomer in Ormož so poškodovanca rešili iz traktorja, pomagali reševalcem NMP ter z vpojnimi sredstvi posuli mesto izteklih motornih tekočin.

 

FOTO: PGD Ljutomer

Komentarji (3)

enprlek (ni preverjeno)

Še sreča, da ni bilo huje. In dobro, da je imel kabino. Problem so pa tudi nekateri gasilci. Ko se peljejo v gasilski dom letijo skozi mesto z zelo visoko hitrostjo. Med tem nevarnim početjem vklopijo vse 4 čmigavce in trobijo. Prehitevajo v škarje vse povprek. S tem ogrožajo sebe in predvsem vse ostale udeležence v prometu.
Če se bo kakšen zabil v kak tovornjak še ne bo tak hudo. Hujše bo, ko bo povozil pešca, ki bo prečkal cesto.
To, da vklopi vse 4 čmigavce in trobi in seveda dejstvo, da leti v GD mu NE dovoljuje, da se lahko obnaša v prometu, kot bi bil sam in na dirkališču. Pa iti na pomoč gor ali dol. Še dobro, da jim zakon ne omogoča, da bi imeli modre luči in ta prave sirene.
Saj jih še varnostnim službam ne dovolijo, ker se ve, koliko so intelektualno sposobni. Ni samo tiščati gas, vklopiti luči in tuliti. Malo zdrave pameti je tudi treba imeti.
Tudi vsa vozila na nujni vožnjo MORAJO spoštovati CPP in NE smejo ogrožati drugih udeležencev v prometu.
Pa srečno in varno !!!

grable (ni preverjeno)

Ti si tudi intelektualno sposoben

In reply to by enprlek (ni preverjeno)

jalokin (ni preverjeno)

Še dobro, ka tej njihovi tovornjaki ne grejo tak hitro. Tou bi plave gor vižgali pa sirene pa še kakšno dodatno luč te pa gaaaaas. Leteli bi kak eroplan.
Na vski strani pa bi dva snemala s telefonon pa že takoj na fejsbuk. Sledi pa takoj slike na vse splete pa obvezno gasilski znak.
Pa še taglavno. Akumulator bi odklopili.

Starejše novice