Pomurski policisti preiskali primera ropa, v katera sta bila vpletena ista storilca in ista žrtev.

Kot so sporočili iz Policijske uprave Murska Sobota, so policisti 13. novembra, malo po 13. uri s strani občana iz Murske Sobote bili obveščeni, da sta ga med odklepanjem vhodnih vrat stanovanjske hiše napadala dva moška in mu iz žepa odtujila rezervne ključe osebnega avtomobila. Ob njegovem vpitju je iz hiše prišla soseda, neznana storilca pa sta s kraja pobegnila.

Le pet dni zatem so policisti ob 9.28 uri s strani očividca bili obveščeni, da sta zamaskirani osebi v mestu Murska Sobota napadli moškega. 

»Pri obravnavi dejanja je bilo ugotovljeno, da gre za istega oškodovanca kot dne 13. 11. 2019 in ista storilca. Po hitri intervenciji policistov je bil eden izmed storilcev prijet v neposredni bližini izvršenega dejanja. Drugi storilec pa naslednji  dan,« pojasnjujejo v PUMS.  

Ob tem dodajajo, da bo po vseh zbranih obvestilih zoper 28- in 48-letnega osumljena podana kazenska ovadba zaradi utemeljenega suma storitve dveh kaznivih dejanj ropa, za katerega je predpisana kazen zapora od treh do petnajst let.

*Naslovna fotografija je simbolična.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
black panter

in što sta, tevi dvej govedi

100-100 (nepreverjen)

Ja pa ka se sploj češemo, trbe pravico zeti v sfoje roke. Kupiti si šker pa takšin lopovon kak v Ameriki metek v čelo. Zdaj se pa veselo smegijo . Policija jih zgrabi, sodniki sodijo te pa na zimo malo notrik zaprejo ka so fajn na toplon. Davkoplačevlaci plačuvlemo, v leti pa vö pridejo iz zaporhotela pa fajn drogo odavlejo, mlade dikline jebavlejo, z dobrimi vozekami se vozijo pa tak poidočki še migrante švercajo. Samo ka či so mi dobri lidge !

V Ižakovcih (nepreverjen)

je drugače! Tam ljudi prisilijo v samomor. Ko ostane njihova tarča po čudežu živa se maltretiranje nadaljuje. ˝LOPOVE SAMI DAJTE ZAPRETI˝, tako jim tudi zabičala sociologinja, kjer so pred terorjem in agresijo iskali pomoč. Zdaj čakajo, da preminejo moji starši in tedaj me obtožijo vsega kar imajo zapisano. Narod, njihova publika je spregledala in se zdaj smeje tudi iz njih, ne samo mene, kar jih še bolj podžiga. Tako morajo dokazati svojo resnico; najprej sem jim odvzela 20m grunta, potem jih kamenjala, sledil pretep in tatvine. Zdaj pa pišem na vse strani in si kopljem lasten grob. To je v ospredju njihove razlage.

In reply to by 100-100 (nepreverjen)

Starejše novice