Slika je simbolična.
Policisti so spet imeli polne roke dela.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še osem primerov povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in samomor. 

S področja kriminalitete je bila na počivališču Grabonoš obravnavana tatvina nafte iz parkiranega tovornega vozila. Ljutomerski policisti so obravnavali zatajitev, lendavski poškodovanje tuje stvari, radgonski pa povzročitev lahke telesne poškodbe. 
 

Javni red je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.  

Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe so na avtocestnem počivališču v Murski Soboti kontrolirali osebni avtomobil znamke Opel Zafira v katerem je bilo šest tujcev. Te je voznik na nedovoljen način pripeljal v Slovenijo iz Madžarske. Voznik bo s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota, Ljutomer in Lendava. 
 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
A-rapci (nepreverjen)

dali nafto nafto vzeli

Za Arabski habitat

ČipiRipi (nepreverjen)

Što se obesio ?

Starejše novice