Slika je simbolična.
Pomurski policisti so zaustavili voznika, ki je čez mejo na nedovoljen način želel prepeljati 13 tujcev, v Ljutomeru so pridržali razgrajača.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V eni je bila ena oseba lažje telesno poškodovana. V ostalih treh prometnih nesrečah je nastala samo materialna škoda.

Obravnavani so bili še trije primeri povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in samomor. 

S področja kriminalitete sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji poškodovanja tuje stvari in zatajitev. 

V Razkrižju ustavili voznika, ki je prevažal tujce

Javni red je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. V Ljutomeru je bil pridržan kršitelj, ki je doma razgrajal in se kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti.

V Razkrižju je bil zaustavljen voznik, ki je v vozilu prevažal 13 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo s Hrvaško. Zoper voznika je bilo odrejeno pridržanje in bo s kazensko ovadbo priveden k dežurnemu preiskovalnemu sodniku. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Lendava in na pomurski avtocesti. 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Naše ime? (nepreverjen)

Bravo, prleški pijanci! (:-(

Mama mia (nepreverjen)

Saj pa so jih klicali v evropo,tak merklova,naši in ostali v evropi,sedaj pa panika,ko so tukaj.Pa njih z policaji kateri očitno nimajo drugega dela,kot da se ukvarjajo z migranti in pazijo kdo jim pomaga na poti v te kao obljubljene države,in jih tukaj ven jebete.Če smo jih klicali potem jih tudi imejmo pametni evropejci.Dajmo njim dela,pa naj delajo.

Starejše novice