Vir: Facebook profil 112 Ptuj
Po doslej znanih informacijah je prišlo do trčenja med rešilcem in tovornim vozilom, podravska avtocesta je posledično zaprta.

Po poročanju Uprave Republike Slovenije za zaščito in reševanje je nekaj po 11. uri prišlo do prometne nesreče v Hajdini, in sicer na avtocesti Ptuj - Maribor, ki je posledično zaprta med Hajdino in Zlatoličjem proti Mariboru.

Obvoz med Hajdino in Zlatoličjem je po regionalnih cestah dovoljen za osebna vozila, poroča Prometno-informacijski center za državne ceste. Za tovorna vozila pa je obvoz možen samo po cesti Hajdina - Slovenska Bistrica - Maribor.

Po doslej znanih informacijah je prišlo do trčenja med rešilcem in tovornim vozilom. Informacije preverjamo na Policijski upravi Maribor.

Policijska uprava Maribor: Poškodovan tudi potnik v reševalnem vozilu

Kot so za uredništvo pojasnili mariborski policisti, so bili ob 11.19 obveščeni, da se je na podravski avtocesti A4, pri počivališču Dravsko polje v smeri proti Mariboru zgodila prometna nesreča.

Po doslej zbranih podatkih je voznik reševalnega vozila, ki ni bilo na nujni vožnji, trčil v zadnji del pred njim, torej proti Mariboru, vozečega priklopnega tovornega vozila.

Po trenutnih podatkih sta se v prometni nesreči lahko telesno poškodovala oba voznika, zraven njiju pa se je lahko poškodoval tudi potnik v reševalnem vozilu. Vse tri so z reševalnimi vozili prepeljali v Univerzitetni klinični center Maribor.

Po dosedanjih ugotovitvah policistov je po besedah policije vzrok za prometno nesrečo neprilagojena hitrost vožnje voznika reševalnega vozila.

Zaradi prometne nesreče je bila avtocesta A4 proti Mariboru zaprta do 13.17,ko so uspeli sprostiti en vozni pas, popolnoma pa so jo odprli ob 13.51.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Nespretna neroda (nepreverjen)

bild /video/clip/news-ausland/neue-aufnahmen-zeigen-hier-kracht-ne-jacht-

Sumič (nepreverjen)

Takših nesreč de še več dokec bodo namesto voznika za takšo delovno mesto zaposlili medicinskega tehnika. Večkrat sem že opazil, ko iščejo voznika reševalnega vozila, pogoj izobrazba medicinski tehnik......

Kukukukukukuk (nepreverjen)

Nikoli ne obsojajte ker bo tudi vam sojeno. Vazno da so vsi zivi. In da bodo cimprej ukrevali.

. (nepreverjen)

Okrevali*

In reply to by Kukukukukukuk (nepreverjen)

slvkos (nepreverjen)

samo na kratko večina teh ki imajo plavo rotacijsko luč, da ne govorim o onih ki imajo plavo in rdečo, mislijo da so bogovi na cesti, nič ne pomaga plava luč če je za volanom kreten

bsdyx (nepreverjen)

to je kar normalno. dostikrat eni vozniki reševalcov vožgejo luč pa te zavinejo v gostilno. policaji isto san že dvakrat ponoči opazo ka pogledno levo desno in šel lagano skozi rdečo.

nagicigan (nepreverjen)

reševalno vozilo je fejst spotreto, meli so srečo, da so ostali živi.

Starejše novice