Povzročiteljica prometne nesreče vozila pod vplivom alkohola.

Kot smo poročali, se je v Občini Beltinci, na relaciji Beltinci - Lipovci včeraj, nekaj po 19. uri zgodila prometna nesreča, v kateri je osebno vozilo pristalo izven vozišča, na kolesarski stezi.

Iz Policijske uprave Murska Sobota so zdaj sporočili, da je voznica osebnega avtomobila zaradi vinjenosti in nepravilne strani vožnje zapeljala s cestišča. 

»Rezultat alkoholiziranosti je pri voznici pokazal 1,26 mg/l alkohola. Na vozilu je nastalo za okrog 2.000 evrov škode,« pojasnjujejo v PUMS.
 

Ob tem dodajajo, da bo zoper voznico podan obdolžilni predlog.

Komentarji (8)

Pohodnik (ni preverjeno)

Mogli bi uvesti 00 šofer za brez izjem...

Odr93 (ni preverjeno)

2000 evrov škode? Pa celi avto je 500€ vreden :)

Easytop (ni preverjeno)

Mislim ka je mišljeno za travo ali pa zelo ka jo je malo zorala. Just say

In reply to by Odr93 (ni preverjeno)

tuncika

Mene bolj zanima zakaj iz dneva v dan pije več deklet in nato vozi ??????????????????

Si ja...!? (ni preverjeno)

Ja zakoj li.. Pijtaj se malo ge zivis.. Ame se pa cejle zivot farblete oci ka je vse vrede?? :O

In reply to by tuncika

Markec markasti (ni preverjeno)

Ka je zdaj narobe? Ka pigejo iz dneva v den, ka vozijo ali ka so dekleta? Ka tebe točno moti? Če bi bil za volanon dečko, keri se je naloko bi pa bilo vse v redi?

In reply to by tuncika

Pišta Gajaš (ni preverjeno)

GAJAŠ: »Najbolše so ove, ki delajo karambole. Ženske kire delajo karambole so nekaj posebnega. Tu nema bog brata. Ne briga njih ništa.«

Naj delajo kar… (ni preverjeno)

Tako mi napisal en Denis na FB. Spraševal pa sem zakaj Sobotainfo ne objavi trk v hišo, še prej pa v ograjo. Vozil je z tako hitrostjo, da je beton letel naokrog. Strpali so ga v marico, tudi vklenili, kar pomeni, da je bil opit. Oglasili so se pametni, kateri policijske postopke in zakone vedo na pamet, češ ti delajo vedno tako, ne glede, če piješ ali ne si vklenjen in odpeljan. Zakaj pa potem ni bilo nikjer niti zaznamka, da je ta in ta zapeljal na nasprotno stran, da je razbil ograjo, da je pristal v hiši... Zato, ker lastniki niso hoteli objave? Ne! Zato, ker so ˝bučovani˝, ker poznajo vse kogar je potrebno. Tako se vsaj govori, to pa govorijo vsi v tej njihovi vasi kjer kraljujejo in rubijo sosedom hišo...

Starejše novice