V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč z materialno škodo.

Obravnavali so štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču in povoženje divjadi.

Na področju kriminalitete je bilo obravnavano poškodovanje tuje stvari v Ljutomeru, tatvina nadzorne kamere v Beltincih in zatajitev v Murski Soboti. V Lendavi je bil zasežen bankovec za deset evrov, za katerega obstaja sum, da je ponarejen.

Vinjen po avtocesti

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Na avtocesti je bil zaustavljen voznik tuji državljan, ki je vozil tovorno vozilo pod vplivom alkohola. Kršitelj je bil pridržan in priveden na pristojnno sodišče. Radgonski policsiti so kršitelju, ki je vozil brez ustreznega vozniškega dovoljenja, zasegli osebni avtomobil. 

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na območju Policijske postaje Mursja Sobota in Policijske postaje Ljutomer.

Komentarji (2)

? (ni preverjeno)

Avtocestno policijo bi bilo potrebno že zdavnaj uvesti! Pri takšnem tranzitnem transportu se državi (vsem vladam) jebe za državljane!

gostja (ni preverjeno)

Mislim da ni bil edini.
Nekateri tovornjakarji vozijo tako,kot če bi bili izmučeni ali pa pijani.

Starejše novice