Slika je simbolična.
70-letni moški je v okolici Ruš zaradi neprilagojene hitrosti in vinjenosti padel in se telesno poškodoval, zaradi česar so ga morali prepeljati v mariborsko bolnišnico.

Sinoči se je moški zaradi vinjenosti poškodoval pred domačo hišo. Po posredovanju žene so ga prepeljali v mariborsko bolnišnico, kjer pa je zaradi opitosti grozil in zmerjal medicinske sestre. Posredovati so morali celo policisti.

57-letni moški je sinoči, okoli 22.30, zaradi pijanosti padel pred domačo stanovanjsko hišo v Mariboru in se ob tem poškodoval po glavi.

Našla ga je njegova žena, ki je obvestila reševalce, ki so poškodovanega z reševalnim vozilom odpeljali v Univerzitetni klinični center Maribor. 

Policisti so opravili ogled kraja padca in tujo krivdo izključili. O dogodku bodo policisti podali poročilo pristojnemu tožilstvu.

V bolnišnici zmerjal osebje

V Univerzitetnem kliničnem centru Maribor pa je poškodovani, namesto da bi izkazal hvaležnost za nudeno zdravniško pomoč in oskrbo, zmerjal medicinske sestre in jim grozil, zato so policisti intervenirali tudi tam, vendar tudi policistom poškodovanega ni uspelo pomiriti. 

Odnehal ni niti po ukazu policistov, naj s kršitvijo preneha, zato so ga ob 00.40 pridržali do streznitve. Kot še sporočajo mariborski policisti, bo storilec prejel plačilni nalog, ko se bo streznil.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mellit93 (nepreverjen)

Mediji opozarjajo..v tej vročini spijte precej več kot normalno..
No sama več tolko nemorem me noge ne zdržijo..

Prophet (nepreverjen)

Članek o pijance na bicikline v Rušaj? Svašta..

Yery (nepreverjen)

70 ali 57 odlocite se ko pisete objave.

omran (nepreverjen)

res zelo žalostno kake pišejo. povrhu vidijo naše komentarje, pa kljub temu ne popravijo. o hvaležnosti pa jih niso naučili starši.

In reply to by Yery (nepreverjen)

Starejše novice