Na avtocesti izven naselja Lormanje se je včeraj, okrog 7.30, zgodila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami zaradi neprilagojene hitrosti voznika motornega kolesa.

39-letni voznik motornega kolesa se je peljal iz smeri Murske Sobote proti Mariboru.

Motorist je pri zaviranju izgubil oblast nad vozilom in padel po vozišču, pri tem pa je motorno kolo trčilo v osebni avtomobil, ki je vozil pred njim ter je zmanjševal hitrost zaradi peska na vozišču, ki je bil posledica prometne nesreče z materialno škodo na nasprotnem smernem vozišču.

Voznik motornega kolesa je zadobil hude telesne poškodbe in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v Univerzitetni klinični center Maribor, kjer je ostal na zdravljenju, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Rizota (nepreverjen)

Pa ste ali so napisali zaradi neprilagojene hitrosti, pa motorist kriv. Tude osebni avto je verejtno mel neprilagojeno hitrost preden je opazo veliko kamenja na cesti, samo dejstvo je ka avto ma 4 kolesa in ostane na cesti, z motorom na 2 kolesih pa ne mores pri zaviranju obstat kar naenkrat na cesti in to na kamenju! Verjetno se ne pelas celi cas 50 po avtocesti ker cakas ce se kaj bi zgodilo.

Starejše novice