Voznica osebnega avtomobila je v ovinku izgubila nadzor nad vozilom in zapeljala s cestišča. V nesreči se je hudo poškodoval dojenček.

Okoli 17. ure je na cesti med Motvarjevci in Kobiljem prišlo do prometne nesreče, v kateri je bilo udeleženo osebno vozilo Peugeot 206. Voznica osebnega vozila naj bi med vožnjo proti Kobilju v rahlem zavoju pred začetkom naselja Kobilje izgubila nadzor nad vozilom, to pa je v naslednjem rahlem zavoju že zapeljalo s cestišča. Avtomobil je pristal na obcestni njivi.

Na Policijski upravi Murska Sobota so potrdili, da je v avtomobilu v času nesreče bil tudi nekajmesečni dojenček, ki je v nesreči utrpel hujše poškodbe. Ekipa NMP Lendava je voznico in dojenčka prepeljala v bolnišnico Rakičan. Na kraju so intervenirali tudi gasilci iz IGE Nafta Lendava, ki so odklopili akumulator na vozilu in opravljali požarno varovanje.

Kot so nam povedali policisti, naj bi voznica bila z območja Lendave.

Preberite še

Komentarji (10)

Moto (ni preverjeno)

Dobro ka nej motorist bil, ka bi zdaj tu bilo že 100 komentarov kakšni divjaki so, kak je leto, ka pa vsakodnevno čitamo kakšno sranje delajo vsi ostali udeleženci prometa, pa nej važno, ker je to pač "normalna" nesreča.

ijej (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Seveda... motoriste bi trbelo odstraniti doj s ceste...

In reply to by Moto (ni preverjeno)

lelelel (ni preverjeno)

Tejbe pa vse tvoje prednike in potomce tudi ;)

In reply to by ijej (ni preverjeno)

Someone1 (ni preverjeno)

Nesreče so dejstvo. Motoristi pa nesreče namerno izzivate s svojo objestno vožnjo. Samo to je problem. 150 km/h skozi naselje po javni cesti je samomor, te se pa jockate, ker vam je umrl kolega motorist zavolo izsiljevanja prednosti. Pa kdo je sposoben predvideti bedaka ki ima nizki prelet naselja po cesti da je 3 x hitrejši kot je dovoljeno. 80% nesreč z udeleženimi motoristi so si motoristi sami krivi večinoma zaradi objestne vožnje.

In reply to by Moto (ni preverjeno)

A79 (ni preverjeno)

Ravno taki, kot si ti so problem, ko po eni prometni, izmišljenih podatkih in statistiki posplošujejo in zatrjujejo na spletu bedasto-če.
Če znaš komentirat na spletu, si še preglej URADNO statistiko, pa bo ti takoj jasno, KDO dela največ pi7darij na cesti.

In reply to by Someone1 (ni preverjeno)

Hiterr (ni preverjeno)

Ne obsojan, hudo je ka se tou dojenčku zgoudelo, ampak vupan ka je mama nej pisala sms po telefoune. Ker tou ka vidin zadnje čase po cestaj je več nej normalno..... Dajte henjajte te telefoune nucate v avtojaj... sploj pa sms-je pisate.... Se pelan z motoron z Radenec priden do ravne ceste , vidin ka se en audi se pa ta voze. Nasrote nej bilou nikoga. iden pomale prehitevat vidin ka mlada diklina pise sms , njoj spreckan jo opozorin ka dela in ka san doubo nazaj.... sredinec... Sa jo ščeu stavite pa njoj te telefon pognate na njivo..... Groza kama je tou prišlo.
Očitno do mogli v avto narediti napravo ka de signal tak zamoutela ka nede delo razen prejk povezave na radio.... lp

narod je čuda (ni preverjeno)

Mama je bila pijana za volanom.

In reply to by Hiterr (ni preverjeno)

nici (ni preverjeno)

Tej z audijami pa "malo bauksimi" avtojami so tak najujši. Ali se tak pelajo kak po bilicaj, ker majo pac dragi avto in so "previdni", ali pa lejcejo kak nimaki, ker pac uni lejko ka majo pac audija pa mislijo ka je cejla cesta njihova :D pa neman nikaj prote, ampak to so pac moje izkusnje.

In reply to by Hiterr (ni preverjeno)

znanjih (ni preverjeno)

tej lendafčanke so vse iste

Dare02 (ni preverjeno)

Madžarice tudom...tudom.... Udarim te spolnim udom...

In reply to by znanjih (ni preverjeno)

Starejše novice