Slika je simbolična (foto: Oskar Neuvirt).
V občini Gornji Petrovci je prišlo do požara. Zagorelo je v kuhinji stanovanjske hiše, pri čemer je ogenj kuhinjo uničil. Nastalo je za okoli pet tisočakov škode.

V preteklih štiriindvajsetih urah so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, ki so se končale z materialno škodo, osem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, požar, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru. 

Na področju kriminalitete so obravnavali vlom v poslovni prostor, vlom v garažo in vlom v počitniško prikolico.

Poleg tega so obravnavali še zlorabo informacijskega sistema, uporabo ponarejenega negotovinskega plačilnega sredstva, zatajitev, tatvino goriva na bencinskem servisu in zasegli dva bankovca za 50 evrov, za katera se sumi, da sta ponarejena.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Prav tako so bili pomurski policisti ob 16.35 obveščeni, da je zagorelo v kuhinji stanovanjske hiše v Martinju, v občini Gornji Petrovci. Požar, ki je uničil kuhinjo, so pogasili gasilci PGD Martinje, v požaru pa je nastalo za okoli pet tisoč evrov škode.

Komentarji (3)

Realnoo (ni preverjeno)

Natolce0vanje
Takšna kuhinja nova ni bila vredna 1500 e vrov

Carni vrag (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

In gasilci so odklopili akumulator

In reply to by Realnoo (ni preverjeno)

realnoo (ni preverjeno)

In tebi debeli fuknjenec prizadeto glavo. Psihič socialni.

In reply to by Carni vrag (ni preverjeno)

Starejše novice