Fotografija je simbolična
Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi telesnimi poškodbami. Obravnavani sta bili še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja in dve kršitvi javnega reda.

S področja kriminalitete so lendavski policisti obravnavali tatvino ženske torbice v kateri je bil telefon in osebnimi dokumenti ter poškodovanje tuje stvari. Na banki v Murski Soboti je bil odkrit ponarejan bankovec za 50 evrov. Soboški policisti so obravnavali še kaznivo dejanje grožnje.

Javni red je bil kršen dvakrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

Komentarji (1)

Terminator (ni preverjeno)

Pri prekmurcih je vse možno.Da prekmarci niso čisti se ve,da so pa najbolj prismuknjeni iz Ižakovec in okolice pa nisem vedel,ker se je skoz govorilo za goričance.Bil sem na obisku pri soridnikih v Dokležovju kjer so čez cesto postavljene ovire za zmanjšanje hitrosti zaradi tovornih vozil.In tam skoraj vsak tretji psihično pritegnjen bedak,ko se pelje čez oviro hupa hahahahahaha.Spraševal sem okrog sosede kaj to pomeni in so odgovorili,da je to medsebojni razpoznavni znak guzičev kateri se na ta način medsebojno pozdravljajo in,ko se prevažajo čez ovire doživljajo nekakšen orgazen v riti in od zadovoljstva pritiskajo na sireno avtomobila hahahaha.
Sem videl že marsikaj v Sloveniji ampak kaj takega nikje in to lahko pride na misel samo največjemu psihično bolanemu navadnemu izmečku kateri je nevarnost za udeležence v prometu.
Vse povsod se buziči raje skrivajo tam so pa ponosni,da so toplovodarji hahahahahahaha.
Ker ne vedo z kom imajo opravka bi rad enkrat bil zraven in videl,ko bo sorodnik enega od teh ustavil in mu nametal batine,da ga par mesecov ne bo iz šok sobe aaahhaaahahahahahahahaa.

Starejše novice