Fotografija je simbolična
V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali osem prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba hudo telesno poškodovala, trije udeleženci pa so utrpeli lahke telesne poškodbe.

Policisti so obravnavali tri kazniva dejanja, devet kršitev javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

V Murskih Petrovcih je voznik motornega kolesa zapeljal na nasprotno stran ceste in čelno trčil v osebni avtomobil, ki mu je pripeljal nasproti. Motorist se je pri trčenju hudo telesno poškodoval in se zdravi v soboški bolnišnici.

Na področju kriminalitete sta bili obravnavani dve tatvini v trgovinah v Murski Soboti in tatvina traktorskega priključka v Korovcih.

Javni red in mir je bil kršen sedemkrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali, so sporočili s Policijske uprave Murska Sobota.

Ne spreglejte! Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes pogosteje opravljali na pomurski avtocesti.

S spleta

Komentarji (7)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Risto Kubura (nepreverjen)

Ti nisi Risto, to sem jaz in pišem v čisti slovenščini. Ti pa v neki čudni zadevi!!!!!

someone1 (nepreverjen)

Že spet motorist? Kdaj se bodo ti spametovali, prišli k sebi, kdaj se bodo zavedali, da nosijo glavo naprodaj taoj ko se usedejo na motor? Če jim je za dirkanje, naj gredo na dirkališče odvozijo krog, dva, in se vrnejo na običajne ceste kot normalni udeleženci v prometu. V čem je tu problem??? Veste kako nenormalne in težke poškodbe nastanejo na telesu motoristov ob trčenju z avtom???? Počena lobanja, odprt zlom golenice in v tkivu pesek in šoder, polomljene roke, rebra,.... Je to res vredno za 5 sekund občutka najhitrejšega na vasi????

Vipko
Truplo

Sam ne bi ravno rekel, da je večina motoristov problem? Kot si napisal, nekaj pa je takih (verjetno tistih, kateri so ravno naredili izpit in že mislijo, da so Rossiji?), kateri hočejo imeti občutek najhitrejšega na vasi? Saj je pri kolesarjih enako, nekaj se jih najde, katerim je upoštevanje nekaterih prometnih predpisov španska vas... a ni enako tudi z nekaterimi avtomobilisti? In nesreče... pridejo!
Na splošno je naša prometna kultura na nižji ravni, kakor v Avstriji, Nemčiji... Vseeno pa menim, da se izboljšuje. Precej zaležejo visoke kazni, pa tudi dvig življenjskega standarda, kjer marsikateremu ni vseeno, se bo polomil in ga ne bo pol leta ali leto v službo. Izgubi precej denarja... in ko te udari po žepu, je to solidna kazen.

In reply to by someone1 (nepreverjen)

Livion (nepreverjen)

Uh,hvala,ka si nas podučil. Nej san si mislo,ka se lejko to vse poškoduje,ka si naštel. Ti si pravi genij.

In reply to by someone1 (nepreverjen)

Dundolo (nepreverjen)

Dündek je vseved, to znamo vsi. Od ovce SDS, kolesastva, kosarke pa vse do njegovega slikanja s “Persil” fotoaparaton oz. po njegovem strokovnem mnenju je to kamera. Ni da ni ...

In reply to by Livion (nepreverjen)

P.O.S (nepreverjen)

Someone1 da ti odgovorim G.Pametni..Voznik motorja je bil moj oce kateri se je z motorjem vozil pred menoj.Izogibal se je macki,mu zadnji del zacel "plesat" ter ga zaneslo na nasprotni pas cestisca (vsi ki poznate to cesto veste kako je unicena in poskodovana),v tistem trenutku je iz nasprotne smeri pripeljal voznik osebnega avtomobila z kar krepko hitrostjo ze pri polnem zaviranju 3m je stevec osebnega automobila ostal na 100km/h.Z tako hitrostjo je pripeljal v naselje ;) Oce se je vozil max 65km/h max.Za vse tiste ki ste pametni bi rad videl Vas ko se pred Vami zgodi to vasemu najbliznjemu in potem 'internetni pametnjakovici' take komentirajo.Glede dirkanja pa..Oce je z tem motorjem prevozil 70.000km brez problema,z trezno glavo VEDNO.Vsakemu je lahko zgodi zato ne obsojat prehitro in metat vse motoriste v isti koš.

In reply to by someone1 (nepreverjen)

motorist (nepreverjen)

Držin pesti ka de hitro dober!

In reply to by P.O.S (nepreverjen)

Starejše novice