Policisti so v prtljagi našli pester nabor drog, med drugim tudi posiljevalsko drogo.

Minulo nedeljo ob 16.30 so na mednarodnem mejnem prehodu Gruškovje, z osebnim avtomobilom znamke Peugeot 307, francoskih registrskih oznak, iz naše države izstopali trije tuji državljani. Mejni policisti so med postopkom temeljite mejne kontrole, v vozilu, ki ga je vozil 26-letni Portugalec, našli v pulover zavite tri vrečke z belo praškasto snovjo, skupne teže okoli 180g, za katero sumijo, da so prepovedana droga amfetamini oz. »speed«.

Pri sopotniku, državljanu Portugalske, so med prtljago v nahrbtniku našli manjšo stekleničko z neznano snovjo, za katero je Portugalec povedal, da je v steklenički takoimenovana posiljevalska droga.

Pri sopotnici, državljanki Francije, so policisti našli tri manjše plastične vrečke, v katerih so bili posušeni rastlinski delci za katere policisti sumijo, da so prepovedana droga konoplja ter mlinček za mletje konoplje in tehtnica. Pri pregledu njene prtljage so v potovalki našli še plastično škatlico z Psihocybin gobicami. Ravno tako so v predalu zadnjih levih vrat, kjer je sedela, našli še dve škatlici s podobnimi prepovedanimi gobicami. Skupno je bilo te prepovedane droge okoli 55 g.

Policisti so jim vse opisane snovi zasegli in poslali na analizo. V kolikor se bodo njihovi sumi, da gre za prepovedane droge potrdili, jih bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Avtor vseh priloženih fotografij je PMP Gruškovje.

Komentarji (2)

fps (ni preverjeno)

Šli so dečki časi v Zrće kda so prešteli članek na sobotainfo.

Pantera (ni preverjeno)

Na najbližnji drog jih gor obesiti pa coj napisati WELCOME DRUGS AND DEALERS.

Starejše novice