Slika je simbolična.
To so obravnavali pomurski policisti.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, enajst kaznivih dejanj, kršitev javnega reda in miru, zasegli so dva osebna avtomobila, obravnavali požar na osebnem avtomobilu, šest primerov povoženja divjadi in pet poškodb vozil na parkirnih prostorih. 

Ob 10.00 uri, je izven naselja Martjanci padel voznik motornega kolesa. Vzrok padca je bila neprilagojena hitrost in izguba nadzora nad motornim kolesom. Pri padcu se je voznik lahko telesno poškodoval. 

Na področju kriminalitete smo obravnavali tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila, tatvino torbe z dokumenti in denarjem, tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino mobitela iz čakalnice, neplačevanje preživnine, dve zlorabi negotovinskega plačilnega sredstva, dve grožnji, poškodovanje osebnega avtomobila in zasegli dva bankovca za 50 evrov, za katera se sumi, da sta ponarejena. 

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvami prenehal. 

Ob 13.10 je v naselju Kokolanjščak med vožnjo zagorel osebni avtomobil. Avtomobil je zgorel v celoti. Škode je za okoli 10.000 evrov. 

Dvema voznikoma so policisti zasegli osebna avtomobila, ker za vožnjo nista posedovala vozniškega dovoljenja. 

Starejše novice