Fotografija je simbolična
Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče. V vseh je nastala samo materialna škoda. Obravnavanih je bilo še pet primerov povoženja divjadi, štiri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in poskus samomora.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali tatvino katalizatorja iz parkiranega osebnega avtomobila in zatajitev. V Trimlinih je neznanec izvršil tatvino nerjaveče pločevine. V Martinju je neznanec iz garaže odtujil nova PVC vrata.

Javni red je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru in štirikrat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bil zasežen osebni avtomobil.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Lendava.

Komentarji (4)

Znanaka (ni preverjeno)

Po celon prekmurji kradnejo kataloizatorje, policija pa nic? Koliko so jih ukradli v okolic MS v pol leta?
Kaj dela policija? Radarje postavlja na ne nevarna mesta?

Ofeden (ni preverjeno)

Ges ne ven ka je tou za ezemeštrof… lekar so že 25 katalizatorof fkradnili pa še itak niti en ne paše na njuf avto… dajmo zaj lastniki avtojof na vidno mesto napisati tip motora pa št. šasije ka nedo brezveze dol šraufali katalizatore…

trollbusta (ni preverjeno)

To de se čez čas izjalovilo. Fkradnjenoga katalizatora ti ne zemejo notri za ceno plemenitih kovin v njen, tan boš mogo meti papere o uničenji avta.

To delajo takši, ka trenutno situacijo pomanjkanja surovin za katalizatore izkoriščajo samo v svojo ekonomsko korist. Odaš ga prvomi majčiji za šankon pod pretvezo, ka de on dosta za njega dobo.

Vandame (ni preverjeno)

Torej vsi vse znate ka se dogaja!? Ka se pod šankon odavle,….. ka so baje v bližine v skaldišče,…
Kak jih te ne dobijo? Kaj se dogaja? Što ma vse prste polek?

Starejše novice