Foto: bralka Mariborinfo
V mariborskem mestnem parku je včeraj prišlo do incidenta, več deklet je napadlo mladoletnico.

Na uredništvo Mariborinfo se je obrnila bralka, ki opozarja, da je prišlo včeraj, v večernih urah, do incidenta v mariborskem mestnem parku.

Sporočila je, da je več deklet napadlo dijakinjo iz Maribora. Bralka nam je posredovala tudi zapisnik policije, ki ga hranimo v uredništvo.

Brcanje, udarjanje in vlečenje za lase

Iz zapisnika je razvidno, da je žrtev pretepa policiji povedala, da se je z nekaj dekleti dogovorila, da se dobijo pri mestnem parku. 

Ko je prišla v park, jo je tam pričakalo okoli deset drugih osnovnošolk in dijakinj.

Začele so se pogovarjati, nakar so se dekleta spravila na žrtev in jo začela pretepati. Ena od deklet jo je potisnila z obema rokama, tako da je žrtev padla po tleh. Začela so jo brcati, udarjati po celem telesu in vleči za lase.

V nekem trenutku je mimo prišla starejša gospa, dekleta so se za trenutek ustavila, a za tem nadaljevala s pretepom, ena od deklet jo je s pestjo udarila v predel obraza.

Vsa dekleta, udeležena v incident, so mladoletna, omenjeni dogodek pa se je zgodil le nekaj dni po tem, ko je 12-letnica zaradi medvrstniškega nasilja in zmerjanja naredila samomor.

Za dodatne podrobnosti smo se obrnili na Policijsko upravo Maribor, odgovore pa bomo dodali takoj, ko jih prejmemo. Zaradi varstva osebnih podatkov imen nismo razkrili, zakrili smo tudi vse obraze na posnetkih.

Foto: bralka Mariborinfo

Komentarji (32)

Gghjhh (ni preverjeno)

Ka zakriti imena pa obraze?? Javno jih izpostaviti pa v vzgojni zavod poslate!!

mestni peder (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

mene so vedno v razredu tukli
i me za lase vukli
v JLA so me svaki dan jebali
i nič jesti dali

In reply to by Gghjhh (ni preverjeno)

sultan bokalo (ni preverjeno)

Da to naredijo mojemo otroku jih poiščem vsako udelenženko na domu osebno .Ni važno kdo je kriv tako se ne dela .In kaj sedaj rečejo starši deklet ki so mlatile dekle na tleh ? Za kaj se ne objavijo imena in priimki ?

tuncika

Najprej šola obrambe za vsa dekleta in strahopetce ( karate, boks), starši druga linija, potem policija in obvezno na sodišče.

Borilne vescine (ni preverjeno)

V danasnjem casu ne razumem starsov,ki dajejo svoje punce trenirat plese ,odbojko in podobno....Nimam nic proti tem sportom...Ampak premislite in dajte otroka v borilne vescine....Celo zivljenje vam bo hvaležen...

kimi0 (ni preverjeno)

Ge bi jih mlato kak moškoga. Kak bi moja deca grpela tak bi ona gledala polek kak mlatin očota. Marš

Jonas Đ (ni preverjeno)

V parki se lejko fajtaji, v šoli pri telovadbi jin pa mamice opravičila pišejo

Jonas Đ (ni preverjeno)

fajtajo* 🙂

In reply to by Jonas Đ (ni preverjeno)

...... (ni preverjeno)

res je. glede na to kak zglednejo, kakši fat camp bi prav prišo

In reply to by Jonas Đ (ni preverjeno)

smrkci (ni preverjeno)

Kje je sedaj politika,socijalno,policija,pa še kak kurec politični,100% sem da so to dekleta premožnih staršev ki lahko delajo kar hočejo ker imajo za sabov tri odvetnike pa jim nihče ne more nič zato se vse to dogaja navadnim smrtniko m,politika in zakonodaja je zatajila na vsej črti,prekleti kapitalisti mislite da lahko delate kar hočete,še malo in bo spet kumonizem prevlada in bo red in disciplina vi kapitalisti pa zaprti na golem otoku in drugih otokih ker vas je kot mravelj,ker ste vi kapitalisti krivi za vse kar se nasvetu dogaja slabega.

.... ..... (ni preverjeno)

Prav imate. Kapitalizem, bog egoistov, je uničil tudi red in disciplino. Sedanje vrednote naše osamosvojitve, kjer je v tem neurejene džumbusu vse dovoljeno, ne vodijo nikamor. Slej kot prej, bomo postali vsi žrtve nasilja, žrtve svoje lastne taktike. Mir in disciplina, sta ostali le lep spomin na preteklost.

In reply to by smrkci (ni preverjeno)

štőlclin (ni preverjeno)

smrkci ........... in kje je Kovačeva in ostali ki se slinijo toliko ?

In reply to by smrkci (ni preverjeno)

Rajše (ni preverjeno)

..si poišči pubeca kot da onaniraš na Kovačevo?

In reply to by štőlclin (ni preverjeno)

štőlclin (ni preverjeno)

Rajše ........... Kovačevi tij lahko rit poližeš

In reply to by Rajše (ni preverjeno)

38 (ni preverjeno)

V kapitalistični družbi je na prvem mestu denar, imetje, grabežljivost in pohlep, šele nato človek. In to se odraža tudi na mladih. Za dobro vzgojo ni več časa, niti interesa. Torej, taki rezultati nasilja niso več nobeno presenečenje. Vedno za take izpade krivimo le otroke, namesto njihovih staršev. Sicer pa skrajna desnica vsakodnevno vnaša nemir, razdor in sovraštvo, zato ni vrag, da se ne bi to odražala že pri otrocih. Otroci pač posnemajo odrasle in niso imuni na slabe vzglede in agresivnost.

...... (ni preverjeno)

vse lepo in prav, do zadnje izjave. glij skrajna levica dela sranje gnes den. že ide tak daleč ka lidje nevejo kateroga spola so. levica si prosi da se spet začne desne voliti. pa san dugo bil levo usmerjeni. nič več.

In reply to by 38 (ni preverjeno)

Joža234 (ni preverjeno)

Starše bi trbelo v čuzo zmetati ali pa tak napokati. Tou je samo vzgoja nika drugoga či bi moja hčerka tu polek bila njoj tace potro.

Opazovalka (ni preverjeno)

Grdobe grde 😡

Ferenc čik (ni preverjeno)

Te smrklje male linčati je.

štőlclin (ni preverjeno)

Tudi v Celju na strehi trgovskega centra so mlatile eno deklino in od takrat do sedaj ni bilo nič .
Jugoslavija nam v enih pogledih manjka pred vsem zakoni .1960 sem rojeni ampak tistega časa so učitelji mlatili .G.Šraj je vlejkel za sakali ( zalisce ) g.Gonza je mlato z lesenim metrom in tak naprej .Tudi smo bili vő zvraga ampak dobili smo pa tűdi tak ka sem podnevi vido zvejzde .Sedaj učitelj malo bolj naglas okara žabaša drugi dan so v šoli starši malo da ne z odvetkom .Če bi doma starši govorili in dopovedovali svojim fačukom in da bi v šoli dali dovoljenja učiteljem da izpostavijo red bi bilo drugače tako pa bo vse hujše .

Saint Cyprian (ni preverjeno)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Tij zaj nekšne gonze pa šraje pa drujge fosile naprej vlačeš vrejd z jugoslavijo pa ka maš drisko? Nema on kaj koga mlatite, tude izpred 40 lejt nebe smel posebej pa še po glavej. Konje komunajzarske zabite.

In reply to by štőlclin (ni preverjeno)

Lukčev Mesec (ni preverjeno)

V Jugoslaviji smo imeli red in smo lepo živeli.

Danes pa golazen, kot si ti delajo nevoule.

In reply to by Saint Cyprian (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Človek ima občutek, da je take golazni še veliko preveč med nami.

In reply to by Lukčev Mesec (ni preverjeno)

pepelaš (ni preverjeno)

Sant Cyprian ............ Tij bi ,če bi takrat odo v šolo bi moral dobiti še po goubci tak ka sűjnoti ne bi mogel ker si posranec in nimaš pojma .Še bole bi mogli mlatiti kak so mlatili seronja .Se ti vidi ka si še na materinij prsaj mlečnež

In reply to by Saint Cyprian (ni preverjeno)

3a (ni preverjeno)

No, danes pa učitelji podnevi zvezde vidijo.. Kdo bi si mislil, da se lahko stvari tako obrnejo!?

Pišek (ni preverjeno)

balkanske možače, kam gre ta naša Slovenija ?

njiva

Apeliram na osebne in klubske trenerje borilnih veščin,da pomagajo če se le da,da se to več ne bo dogajalo.Sam imam licence iz borilnih veščin in bi se kamot dalo to preprečit,brez pretepa in brez poškodb.
Če bi oseba poznala nekaj strokovnih prijemov,udarcev in metov,se takšne stvari ne bi dogajale.Zato pravim, dekleta in fantje vsi ki ste v težavah,poiščite pomoč takšno ali drugačno.

white

Same zavaljene pa ritlaste pri tej lejtaj,kaksne pa se do..

Pišek (ni preverjeno)

Burek je to burek, pa kebab.

In reply to by white

4 (ni preverjeno)

Sran je lejko najprej starše, to je samo odvisno od vzgoje doma! Mi smo dobili v šoli,če si pa doma kaj povedal pa si jih dobo še doma! Te male nadute ,frklje, če se to zgodi mojemu otroku, nima ne vraga in ne boga, da jih poiščem, bi se takrat obračale v zraku, da ne bi več nikoli pomislila na kaj takšnega. Hudobe nadute smrkljave.

čarni vrag (ni preverjeno)

Kakšno zakrivanje obrazov. Naj vsi vidijo kdo so te prasice debele.

Jovane (ni preverjeno)

debeluše

Starejše novice