Vir leve fotografije: Policijska uprava Maribor
Policisti so naleteli na cel kilogram heroina.

Policisti Policijske postaje Ormož so 22. decembra, na podlagi odredbe za hišno preiskavo, pri 23-letnem osumljencu iz območja Uprave enote Ormož, opravili hišno preiskavo. 

Ta je bila opravljena na treh naslovih, v Ormožu in Ljutomeru

Pri tem so policisti zasegli en kilogram heroina, 5,2 kilograma marihuane in 3750 evrov v bankovcih, ki so bili pridobljeni s preprodajo prepovedane droge. 

Moški je osumljen storitve kaznivega dejanja neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi in postopki v športu ter predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog. 

Odvzeli so mu prostost, 23. decembra pa je bil priveden pred preiskovalnega sodnika na Okrožno sodišče na Ptuju. Zoper njega je sodnik odredil pripor

Komentarji (4)

uyyyy (ni preverjeno)

Tiste ka preprodajajo heroin, tudi ce samo gram
trbej dozivljensko zapreti! Brez pardona! Sploj se ne zavedajo kelko zivljenj heroin vnici

blablablabla (ni preverjeno)

bla bla bla bla. ni kriv le preprodajalec, pač pa vsak sam. jaz bi pa najraje dal zapreti vse prodajalce in kupce alkohola. šele to koliko življenj uniči! toliko žrtev že zarad alkohola, pa vseeno ni prepovedan.

In reply to by uyyyy (ni preverjeno)

Kops321 (ni preverjeno)

Ve se kdo uvaža in prodaja.parlament lek Ina Ormož na vlakih avtobusih rekordi ruzaki blaginja

Svetice1234f (ni preverjeno)

1kg heroina, 5kg konoplje a policisti najsli le 3 jurje............... Pri taki kolicini moras obracati desetake in tudi tak hitro ne prides v posel in preprodajas v kg....... Zacenja se v gramih

Starejše novice