V Murski Soboti pri trgovini Obi je prišlo do prometne nesreče.

V križišču pri trgovini Obi sta v jutranjih urah trčili osebni vozili.

Po prvih informacijah naj bi bil vzrok za prometno nesrečo izsiljevanje prednosti, na terenu pa so policisti in reševalci.

Komentarji (16)

Krožišče (ni preverjeno)

Naj naredijo krožišče, ker iz smeri Obija proti MS v prometnih konicah ne moreš zaviti, če ne izsiliš prednosti. Ali pa čakaš 1 uro.

Heheheeeze (ni preverjeno)

Tako. Tu je samo sto potejgne. V z ms pospesavlejo na 90 z martjanec pa letijo 90 tij pa mores z nule v. Katastrofa je tu. Prlej kak nehce povej naj se navcijmo vozite ja vejpa itak potejgnes izsijles pa vupas ka de of bremzo. Ci nej pa se zgodi to. Telko bustastih kroznih samo tan nej ge trbej

In reply to by Krožišče (ni preverjeno)

Helikopter (ni preverjeno)

Namesto v Polani pri Lovenjaki, bi tu pri Obiju napravili krožišče.......
Aja ajta nej v plačo.......
Žalostno ka se to godi!!

l33t (ni preverjeno)

Če pogledneš v proračun vidiš ka so ga sofinancerali - lejko tudi ti sofinanceraš pa ti napravijo.

In reply to by Helikopter (ni preverjeno)

Ficlek (ni preverjeno)

5.000 so prispevali zato, da imajo dostop do svojega dvorišča. Poglej tudi koliko je stalo krožišče, ki je tam nepotrebno in moteče.

In reply to by l33t (ni preverjeno)

Yhbijhdiig (ni preverjeno)

Uvesti semafore čist enostavno butalci šolani mater vam jebem nesposobno!

Opazovalka (ni preverjeno)

Ne mine teden, ka tu ne bi spokalo. Naj se malo genejo ddc ali cida je sploh ta cesta pa napravijo semafore ali pa kroznoga.

Ficlek (ni preverjeno)

Na Gregorčičevi na 500m štiri krožišča, tam kjer bi res bila potrebna (Černelavci, OBI, M.Kuzmiča na obeh straneh, Gregorčičeva-Lendavska...

Ficlek (ni preverjeno)

Na Gregorčičevi na 500m štiri krožišča, tam kjer bi res bila potrebna (Černelavci, OBI, M.Kuzmiča na obeh straneh, Gregorčičeva-Lendavska...

Alugatorrrr (ni preverjeno)

Na Püšči delajo nenormalne asvalte pa kanalizacije ležeče policaje in...Debela ritasta krava na občini nema smisla oton kak pa kaj se sploh spomnit na krožišče ob obijo njo ta postavit ob 7:00ali 15:00 pa naj proba spelati (PRa..

janez janez (ni preverjeno)

aj, aj, ges san pa mislo, ka zato naj tan stojij, ka mo se okoli nje vozili...... in eto ga, montažno krožišče; ob petih pa lejko ide domov!

In reply to by Alugatorrrr (ni preverjeno)

Brkomali (ni preverjeno)

Ne pomagajo krožišča, ne semaforji, sam malo STRPNOSTI na cesti in 99%problemov je rešeno!!!!
Če spustiš vozilo pred sebe si v zamudi 5 metrov, ampak ne, ne bom ga spustil, zakaj ne??? nevem!! jaz imam močnejši, večji, boljši avto EGOIZEM, EGOIZEM.

Medicop (ni preverjeno)

dobro ka podlunškov napol napravleni rešilec bil včasi na kraji dogodka

Rocco Safredi (ni preverjeno)

Bar do menje hodili ta sex-at med delovnim časom za OBI in za ostale vele firme v tisti gozd, te jin je pa sila nazaj v službo, ka ne zamidijo, saj tan si nemrejo nazaj štemplati delovni čas...

penzionist (ni preverjeno)

Rocco Safredi ....... ti si pa nevoščljivec, ka nemreš več sexati ali, ka te moti? Semafore ali krožni, pa stvar rešena.

Rocco Safredi (ni preverjeno)

@penzionist - za dedeka penzionista, vam je vseeno ali semafori ali krožni, še mate sploj veljavno vozniško - poglednite in opravljeno zdravniško..., za sex-pa mamca pravijo ka več nejste, edino ka na interneti vijdite ali vam vnukeci pokažejo, kak zdaj majo mlade dekline to urejeno...

Starejše novice