Vir: Facebook (A. K.)
Policisti obravnavajo kaznivo dejanje tatvine denarja iz stanovanjske hiše, osumljenca sta državljana Hrvaške.

Na družbenem omrežju Facebook smo zasledili več objav, povezanih z domnevnim kaznivim dejanjem ropa v Bučečovcih.

Po poročanju uporabnikov družbenega omrežja sta včeraj, 9. novembra 2023, med 11. in 12. uro, dva moška ropala v vasi Bučečovci, v občini Križevci, dan pred tem pa sta bila opažena tudi na delu v Borecih.

Na Policijski upravi Murska Sobota smo preverili, ali so seznanjeni z omenjenim kaznivim dejanjem in ali so znane kakšne podrobnosti.

Mlajša moška suhe postave iz hiše odtujila denar, policisti osumljenca še iščejo

Kot so pojasnili za Sobotainfo, so policisti Policijske postaje Ljutomer včeraj, 9. novembra 2023, v Bučečovcih obravnavali tatvino denarja iz stanovanjske hiše.

Zaenkrat neznana storilca sta okoli poldneva vstopila v odklenjeno stanovanjsko hišo, iz katere sta odnesla denar.

»Osumljena sta dva mlajša moška, suhe postave, visoka okrog 165 centimetrov, koščenega obraza, temnejše polti, oblečena v spodnji del trenirke črne barve, gornji del pa delavska oblačila temnejše barve. Govorila sta v hrvaškem jeziku.

V tej zvezi se išče tudi osebni avtomobil, zelene barve, registrskega območja Republike Hrvaške, Čakovec,« pojasnjujejo iz policijske uprave.

Iz Policijske uprave Murska Sobota ob tem dodajajo, da policisti pogosto obravnavajo drzne tatvine iz stanovanjskih, ki jih storilci izvršujejo zelo prefinjeno in pretkano, oškodovance pa tako zavedejo, da mine kar nekaj časa, preden ugotovijo, da so bili okradeni.

Komentarji (8)

...... (ni preverjeno)

Pomali te tak kak ovi v ameriki, kda se sirmak vtaplal v reki, te je narod selfi delal

Ograček (ni preverjeno)

Ja,praf maš. Rajše de narod sliko pa selfije delo,kak pa bi šau do njeva pa bi jiva za gutane zgrabo pa na dvore zakopo,ka be glave vne mela.

In reply to by ...... (ni preverjeno)

ZTR_ (ni preverjeno)

Međimurski Brazilci.

Jankec (ni preverjeno)

Za časa titeka im partije smo jim rekli cigani.

In reply to by ZTR_ (ni preverjeno)

Taraaa (ni preverjeno)

Tile hrvati samo kradejo po sloveniji katastrofa.

nagicigan (ni preverjeno)

Tako izgledata roparja ... KAKO saj pa ni slike.

Ober naddoktor (ni preverjeno)

Za take je samo ena beseda klati.Pa brez vsake policije in sodišča in prijave kao.Na gnoj ga ličiti pa z trosilcom za gnoj ga na njivo odpeljati pa podorati in pika. Saj naši vodilni sodstvo in policija na vrhu še vedno vztrajno podpirajo vso to črno,zamazano nemarno gamad pa nam to uspešno prikrivajo.Ja to je zdaj varna Slovenija.Črnemu evropski policaj in sodniki ne pomenijo nič,in še enkrat nič.In prišel bo čas ko bodo ravno ti rezali glave tem,ki jih tako ščitijo.To si dobro zapomnite kaj sem napisal in vedite eno,da se oni ne bodo klanjali naši kolturi in našim zakonom.

penzionist (ni preverjeno)

Ober naddoktor ... dam ti zelo prav.

In reply to by Ober naddoktor (ni preverjeno)

Starejše novice