Slika je simbolična.
Na avtocesti so policisti ustavili voznika začetnika, ki je za več kot 70 kilometrov na uro prekoračil hitrost. Poleg tega pa so policisti še ugotovili, da je vozil pod vplivom drog, med drugim kokaina in kanabisa.

Policisti Postaje prometne policije Celje so včeraj zvečer na avtocesti A1, izven naselja Dramlje iz smeri Tepanja proti Ljubečni, kjer je hitrost vožnje s splošnim predpisom omejena na 130 kilometrov na uro, izmerili prekoračitev največje dovoljene hitrosti vozniku osebnega avtomobila, in sicer je voznik vozil z izmerjeno hitrostjo 202 kilometrov na uro.

Policisti so v postopku z voznikom ugotovili, da je voznik začetnik, ki je prekoračil največjo dovoljeno hitrost in zaradi suma, da je vozil pod vplivom prepovedanih drog, opravili test, ki je pokazal pozitiven rezultat na prepovedane droge, in sicer na kokain in kanabis

Vozniku je bil odrejen strokovni pregled, katerega je odklonil. Vozniku so policisti zasegli tudi posušene rastlinske delce zeleno rjave barve, ki jih bodo poslali v analizo.    

Zoper voznika začetnika bodo policisti zaradi prekoračitve hitrosti in odklona strokovnega pregleda, na Okrajno sodišče v Celje podali obdolžilni predlog. Za prekrška je predpisana globa v skupni višini 2400 evrov in 36 kazenskih točk.  

Komentarji (7)

2582525636 (ni preverjeno)

To je bil 100% eden izmed politikov, saj ti so največji kriminalci na tej zemlji.

Goričanec81 (ni preverjeno)

3/4 voznikov pod vplivom biločesa le za pravno državo ilegalnega

. (ni preverjeno)

Toješe bolje kot eauto.

lukčev mesec (ni preverjeno)

No, no, sem res mislil, da je bil kje kakšen divjak ?!

Za ta avtomobil je pač 200km/h nekaj normalnega na AC !!!

Gost555 (ni preverjeno)

Ja tak kak je normalno ka vozi zdrogejrane. Bravo tij, trbej ti dati nagrado.

In reply to by lukčev mesec (ni preverjeno)

Gost2 (ni preverjeno)

Pod sliko pise ka je simbolicna.

In reply to by lukčev mesec (ni preverjeno)

nagicigan (ni preverjeno)

Velika škoda, da ni odletel preko ograje v prepad.

Starejše novice