Fotografija je simbolična
Policisti spet imeli polne roke dela.

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavani so bili še štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega sta bili obravnavani dve kaznivi dejanji, pet kršitev javnega reda in nesreča pri delu.

S področja kriminalitete so soboški policisti obravnavali kaznivo dejanje povzročitev lahke telesne poškodbe, lendavski pa tatvino mobilnega telefona.

V podjetju v Lipovcih je prišlo do delovne nesreče v kateri je delavec padel z višine in se pri tem huje telesno poškodoval.

Dne 11.07.2021 okrog 18.15 ure je voznik osebnega avtomobila znamke Peugeot 307 sive barve na relaciji Gederovci – Murska Sobota ogrožal več udeležencev cestnega prometa. Prosimo tiste, ki jih je voznik ogrožal in morebitne priče da pokličejo na tel. št. 113 ali se zglasijo na najbližji policijski postaji.

Javni red je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in Lendava.

Starejše novice