Tudi v preteklem dnevu so imeli pomurski policisti polne roke dela. Med drugim so obravnavali sedem tujcev, ki so nedovoljeno vstopili v državo, dve trčenji v prometu ter več tatvin in goljufij.

V preteklem dnevu so pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih sta se dve osebi lahko telesno poškodovali, šest kaznivih dejanj, šest kršitev javnega reda in miru, prijeli sedem tujcev, ki so nedovoljeno vstopili v našo državo, štiri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Ob 12.20 so bili obveščeni, da je izven naselja Gorica v smeri Puconec, prišlo do trčenja med voznikom mopeda in osebnega avtomobila

Policisti so ugotovili, da je voznik mopeda zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad mopedom ter padel po vozišču. Med drsenjem mopeda po vozišču je le-ta trčil v nasproti vozeči osebni avtomobil. Pri tem se je voznik mopeda lažje telesno poškodoval.

Ob 15.25 je v Černelavcih prišlo do trčenja med voznico osebnega avtomobila ter kolesarko

Vzrok prometne nesreče je bil neomogočanje varnega prečkanja kolesarki na kolesarskem prehodu čez cesto. Kolesarka se je pri trčenju lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve goljufiji, tatvino denarja iz stanovanjske hiše, neupravičeno slikovno snemanje, zatajitev in zaseg bankovca za 20 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V zgodnjih jutranjih urah so lendavski policisti v naselju Čentiba izsledili sedem tujcev, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način. V postopku so vsi zaprosili za mednarodno zaščito. 

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Gornji Petrovci.

Komentarji (4)

666 (ni preverjeno)

V zgodnjih jutranjih urah so lendavski policisti v naselju Čentiba izsledili sedem tujcev, ki so v Slovenijo vstopili na nedovoljen način. V postopku so vsi zaprosili za mednarodno zaščito. HA HA HA, in ka so z njimi napravili. Nastanili do jih v azilantski daum in mij davkoplačevalci mo jih meli na hrbti. Samo se pijtan kak dugo de naš hrbet tau breme lejko noso. Sami sebi si koplemo velko jamo, mislim naši politiki nam kopljejo.

Antimigu (ni preverjeno)

Navale te migrantske golazne nega vidit konca. Brez uporabe sile nede šlo.

gost2020 (ni preverjeno)

Izgleda ste na sobotainfo res nepismeni!
Moped je drsel po vozišču in le ta je trčil v ... to pomeni, da je moped zadel avtomobil in ne voznik, kot ste napisali v naslovu.
Danes res lahko že vsakdo piše novice... včasih je bila za to potrebna vsaj kakšna strokovna šola!

lepi (ni preverjeno)

Pa če kolesarka ni mogla varno čez cesto naj ustavi, tak so nas včasik včili nej pa nič levo nič desno samo ge man prednost ka san na biciklu

Starejše novice