Slika je simbolična.
Zadrska policija je danes zjutraj po celonočnih pogajanjih aretirala 44-letnega slovenskega državljana, ki je oborožen sedel pred bencinsko postajo v pristanišču Gaženica.

Hrvaški časnik Večernji list poroča, da je 44-letnik celo streljal proti policistom. S policije so sporočili, da je bil v streljanju lažje ranjen en policist, vendar dogodek še preiskujejo.

Moški uporabil orožje

»Po dosedanjih informacijah je slovenski državljan potoval proti Črni gori, se ustavil na bencinski postaji in začel kupovati nekatere stvari in evre. V nekem trenutku je izvlekel karabin in težko lovsko orožje ter se usedel pred bencinsko postajo in tako sedel daljši čas,« je za Večernji list povedal neimenovani vir z zadrske policije.

Streljal je več kot 10-krat

»Moškega je opazila policistka, ki je šla mimo bencinske postaje, in ga vprašala, kaj počne,« je nadaljeval. Pri tem naj bi moški vulgarno v angleščini zavpil »Fuck police« in začel streljati proti morju. Nato se je po besedah vira z zadrske policije »začela prava drama, saj je streljal več kot desetkrat, nekajkrat tudi proti policiji«.

Policiji iz Zadra so na pomoč priskočile posebne policijske enote iz Splita in Lučkega, ki so bile tudi v stiku s slovensko policijo. Strelec se je policiji predal po osmih urah pogajanj. Po aretaciji so ga odpeljali v bolnišnico, nato pa ga bodo privedli na policijsko postajo.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
huehue (nepreverjen)

to je samo začetek. čakajte še malo ka de pali kovidiotizem nazaj. liden de se vtrgnilo

_______ (nepreverjen)

Ce si v glavi ok je lejko korona pa neven ka se vse in toga nebos delo.

In reply to by huehue (nepreverjen)

huehue (nepreverjen)

res je, samo nejso vsi ok kak muva. in trobin že 2 leti. či elastiko zadosta dugo napenjaš de počila.

In reply to by _______ (nepreverjen)

lakiiiii (nepreverjen)

Aaaaauuuuu ni mogel prenesti Janšov poraz na volitvah …..

Starejše novice